Ahojte zienky,
uvazujeme nad kupou Tuli vaku pre nasho krpca.
Nechcem vsak kupit lapac prachu, ktory sa nebude vyuzivat.
Ake mate skusenosti s Tuli vakmi? Osvedcili sa vam pri malych detoch? A co cistenie?
Budem rada, ak mi napisete plusy aj minusy.
Vopred dakujem za vsetky nazory 🙂
@macaimac jeej mame🙂. Kupili sme drobcovi teraz na 2. narodeniny a odporucam vsetkymi desiatimi 😵 Latkove sa mi vobec nepacili, je to velmi neprakticke na udrzbu, kupili sme z ekokoze a tvar slzy, vdaka tomu sa da prevracat hore-dole a vzdy ma ine vyuzitie. Maly ho miluje-vala sa po nom, pozera z neho telku atd. Je to jedina sedacka z ktorej sa nasa blska urcite neskotula😀
@pia22 dakujem za info ohladom vaku. Zistila som ze ten co chcem kupit ja (vipera) tak to je vlastne znacka Pitu-Pitu a Vipera je asi len nazov toho internetoveho obchodu, kde som to pozerala. Tak by som sa ta rada opytala, ci si s tym sedacim vakom spokojna. Malo by to mat obal z takej eko-koze, vsak? Je to podla teba trvacny material, tedy ci sa napriklad neodiera a ci sa da dobre cistit. A tiez by ma zaujimalo, ci je ten obal otvaratelny, teda ci sa napr. daju po case doplnat polystyrenove gulicky. Dakujem ti krasne za odpovede.
@sniezka niet za čo 🙂 . Kukni si moje príspevky vyššie 😉 Áno, náš má zapínanie zo spodu, je to obrovská výhoda a čo sa týky odierania, máme ho len cca 3,5 mesiaca, ale zatiaľ s tým problém nemáme, bude to aj tým, že stále mení polohy-drobec ho premiestňuje ho-dole 🙂 . Povrch je eko koža, dá sa jednoducho umyť, je to oveľa lepšie ako látkový poťah, hlavne pri deťoch. Sme s ním veľmi spokojní, páči sa aj dospelým ktorý boli u nás 🙂 . Škoda, že sme ho nemali skôr. Nemáš na ten čo si našla link? Inak, v súčastnosti sa predáva strašne veľa rôznych modelov, pokiaľ ho nemáš vyslovene odporúčaný, tak je najlepšie si ho vyskúšať, niekedy stačí zmena tvaru šitia, hrúbky výplne a už to nie je ono. Každý má iné požiadavky 😉
@macaimac co je to Tuli vak?