Je Tuli vak vhodný pre dvojročné dieťa?

macaimac
2. dec 2011

Ahojte zienky,

uvazujeme nad kupou Tuli vaku pre nasho krpca.
Nechcem vsak kupit lapac prachu, ktory sa nebude vyuzivat.
Ake mate skusenosti s Tuli vakmi? Osvedcili sa vam pri malych detoch? A co cistenie?
Budem rada, ak mi napisete plusy aj minusy.
Vopred dakujem za vsetky nazory 🙂

pia22
2. dec 2011

@macaimac co je to Tuli vak?

pia22
2. dec 2011

@macaimac jeej mame🙂. Kupili sme drobcovi teraz na 2. narodeniny a odporucam vsetkymi desiatimi 😵 Latkove sa mi vobec nepacili, je to velmi neprakticke na udrzbu, kupili sme z ekokoze a tvar slzy, vdaka tomu sa da prevracat hore-dole a vzdy ma ine vyuzitie. Maly ho miluje-vala sa po nom, pozera z neho telku atd. Je to jedina sedacka z ktorej sa nasa blska urcite neskotula😀

pia22
2. dec 2011

@macaimac a pozrela som ten odkaz, ale to je strasne vysoka cena. Nas stal tretinu. Inak odporucam este so zapinanim, je to prakticke, nakolko sa da napln pridavat-odoberat podla potreby😉. My sme odobrali, aby viac drobcovi sedela velkost😉

macaimac
autor
2. dec 2011

@pia22 ano, so zapinanim? to som ani netusila, ze je aj taka moznost. Ak sa mozem opytat, kde ste kupili ten Vas?

pia22
2. dec 2011

@macaimac zapinanie byva v dolnej casti na suchy alebo obycajny zips🙂. Napln sa vraj da dokupit, môze po case sedenim "ulahnut". Kupili sme ho v obchode s nabytkom tu v ZA😉. Ak chces hodim foto, ale mozem asi az zajtra.

macaimac
autor
2. dec 2011

@pia22 super, dobre vediet, dakujem 🙂 ok, tesim sa na foto, ked sa bude dat... 🙂

lji
21. dec 2011

dostali sme ešte skôr ako bola malá na svete. my ho osobne dosť prekladáme ale my máme aj dosť málo priestoru. avšak malá ho má rada a nemá ešte ani dva roky 😉 u nás je rutina ked pustíme spievankovo že si ho sama ťahá k tv aby si nan sadla 😉 pár foto a aj využitie s inými deťmi.

sniezka
7. jan 2012

@pia22 ahoj, mohla by si mi prosim ta napisat znacku toho vasho vaku na sedenie? Prípadne do internej pošty, ak je to takto verejne zakázené. 😉 Ja uvažujem nad kúpoiu vakov na chatu značky VIPERA. Nepoznáte ich náhodou niekto? Máte s nimi vlastnú skúsenosť? ďakujem a pekný deň

pia22
7. jan 2012

@macaimac konečne som sem dala pár fotiek, zabudla som na to 😨 🙂
@sniezka na visačke na vaku je napísané Pitu-Pitu, ale či je to značka výrobku to netuším 😀

sniezka
10. jan 2012

@pia22 dakujem za info ohladom vaku. Zistila som ze ten co chcem kupit ja (vipera) tak to je vlastne znacka Pitu-Pitu a Vipera je asi len nazov toho internetoveho obchodu, kde som to pozerala. Tak by som sa ta rada opytala, ci si s tym sedacim vakom spokojna. Malo by to mat obal z takej eko-koze, vsak? Je to podla teba trvacny material, tedy ci sa napriklad neodiera a ci sa da dobre cistit. A tiez by ma zaujimalo, ci je ten obal otvaratelny, teda ci sa napr. daju po case doplnat polystyrenove gulicky. Dakujem ti krasne za odpovede.

pia22
10. jan 2012

@sniezka niet za čo 🙂 . Kukni si moje príspevky vyššie 😉 Áno, náš má zapínanie zo spodu, je to obrovská výhoda a čo sa týky odierania, máme ho len cca 3,5 mesiaca, ale zatiaľ s tým problém nemáme, bude to aj tým, že stále mení polohy-drobec ho premiestňuje ho-dole 🙂 . Povrch je eko koža, dá sa jednoducho umyť, je to oveľa lepšie ako látkový poťah, hlavne pri deťoch. Sme s ním veľmi spokojní, páči sa aj dospelým ktorý boli u nás 🙂 . Škoda, že sme ho nemali skôr. Nemáš na ten čo si našla link? Inak, v súčastnosti sa predáva strašne veľa rôznych modelov, pokiaľ ho nemáš vyslovene odporúčaný, tak je najlepšie si ho vyskúšať, niekedy stačí zmena tvaru šitia, hrúbky výplne a už to nie je ono. Každý má iné požiadavky 😉

sniezka
11. jan 2012

@pia22 dakujem ti krasne za info, si zlata. Tak nech vam ten váš dobre slúži a ja si tiež idem vybrať z ponuky vakov, teším sa na ne, chcem aspon dva na chatu.

macaimac
autor
23. jan 2012

@pia22 dakujem za fotocky, malinky je strasne zlaty a vidiet, ze sa mu na tom dobre sedi 🙂 Nasmu sa uz blizia narodky, tak nieco taketo budeme hladat. Este raz vdaka za info 😉

mice
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mice
Odpoveď bola odstránená
Zobraz