Je naša bábika Chou Chou Rock a bye nefunkčná?

natali.83
16. dec 2014

Prosím o skúsenosti tých, ktorú danú bábiku vlastnia. Kúpili sme ju dcérke na Vianoce, ale chceli sme ju predtým pre istotu vyskúšať. Bábika robí všetko ako má, ale aj tak sa mi čosi nepozdáva. Keď bábiku uložíme vodorovne, začne zívať a buď ju uspíme kolísaním alebo zaspí po určitom čase sama. Keď ju následne zdvihneme, opäť sa preberie a vydáva rôzne zvuky. To je v poriadku. Ale keď ju dáme do ľahu a skôr než zaspí, ju opäť posadíme, už neprestane zívať, nesmeje sa ani nevydáva iné zvuky. Len na fľašku a cumlík reaguje normálne a potom zase zíva. Až kým sa neuspí klasickým spôsobom alebo nevypne. A ja teraz neviem. Je to tak aj s vašimi? Nepočítal výrobca s tým, že nie vždy dieťa bude chcieť bábu uspať, aj keď ju dá na chvíľu do ľahu? Alebo len my máme chybný kus? Neviem si predstaviť, že budeme mať doma neustále zívajúcu bábiku. 🙂 Prosím, ak niekto vlastníte túto bábiku, vyskúšajte to. Budem vďačná za odpovede. 🙂

rubinka
17. dec 2014

Máme ju doma a robí to iste, tiež ma to irituje a aj dcérku lebo ona chce aby džavotala a smiala sa a ona vkuse zíva, lezie to na nervy 😀

cerez
17. dec 2014

Výrobca predpokladá, že detičky budú chcieť najbližšie zas inú bábiku s inými funkciami. Nebolo nám dobre, keď sme mali naše retro bábiky - miminá, ktorej sme dali cumeľ a ak sme ju pohýbali, tak zaplakala. Obliekli sme ju do vecičiek po nás, lebo mali životnú veľkosť mimina. Mám ju doma a som rada, že žiadnu Chou-chou či Anabell nemáme.