Chceme deckam ( aj nedeckám 😝 ) kupit trampolinu velkú 305m , alebo 366cm a neviem , ci vziat skor tu , ktora ma ochrannu siet vnutornu ,alebo radšej vonkajsiu . Viac sa mi samozrejme pači ta s vonkajsou sieťou , len ci je to lepsia volba ako ta s vnutornou , to neviem posudit . Akurat co mi uz mnohí vraveli,že ten obvodový kryt - to modré co skrýva pružiny, sa rýchlo poderie .Tak neviem, či to nebude tým ,že sa po tom skače ,ked je siet vonkajsia . Ide nam samozrejme aj o to,aby čo to vydržala a služila viac ako len 2roky , kým je na to záruka . Vdaka za každy nazor .
tiež sa pridávam-radšej s vonkajšou sieťkou🙂a celkovo aj na pohľad vyzerá lepšie 😀 😉 a napriek rovnakému priemeru - v tej s vonkajšou sieťkou sa necítia deti tak stiesnene 😉
naše keď skáču a jednému sa nechce, oddychuje na tom modrom- a nemusí vychádzať von 😉
tiez mame s vonkajsou tretiu sezonu a je stale ako nova
vonkajsou
Určite tú s tou vonkajšou sieťkou. Tá je lepšia. Bráško má takú už 2 roky, máme ju odskúšanú🙂
s vonkajsou 🙂
My máme s vnútornou sieťou. Je to oveľa bezpečnejšie ako s vonkajšou hlavne ak plánuješ mať občas vo vnútri aj viac ako dve deti. Nie je to nič príjemné ak ti prepadne noha pod tu modrú ochranu medzi tie pružiny.
Pozor na upinacie snurky od spodu! Jedna pubertacka nam to z dlhej chvile odviazala a syn ked sa o siet oprel, preletel von. Nastastie sa nic nestalo ale aj tak... Ta s vonkajsou sietou je vzdusnejsia. U nas na nej skace aj 5-6 deti naraz... Len tie snurky .... Aj snurky na tom modrom treba raz za cas kontrolovat aby sa kryt neusmykol - odhalia sa pruziny a uraz je na ceste
My máme s vnútornou sieťou.Je to oveľa bezpečnejší podľa mňa. Radšej kúpiť prvú, ktorá je na obrázku v ľavo 🙂
Mame s vonkajsou sietou, 305 priemer, zmestia sa tam aj 4deti (pre bezpecne skakanie). Sluzi nam uz druhy rok, na zimu ju schovavame. Susedka ma s vnutornou sietou, a maly priemer, asi len 1,85 tiez druhy rok, no uz mi vravela, ze musia nieco dokupovat na vymenu, bud tu modru plentu, ci siet, neviem presne. Kazdopadne treba este vyberat aj podla nosnosti podla mna, lebo niektore aj vacsie trampoliny su len do 100kg, cize nemozu aj dospeli s detmi naraz skakat, hoci miesta by bolo. Cize tu aspon na 150kg nosnost pozeraj
z vonkajšou, ale pozri si najma ine veci...je dolezite prave aj to zakrytie tych pružín a iné prvky, ktore ochrania dieta...jedna firma píše o tom dosť podrobne čo si treba všímať ....ked si daš do googlu tramplolíny určite ti to tú stranku najde si to preštuduj a budeš vedieť ako kupovať. Aj ked mi sme kedže sa da tovar vratiť bez problemov ak nevyhovuje kupili trampilinu v Lidli.( kvoli cene) s tym že ked bude zla tak ju vratime...kupili na jesen, prežila vichricu.....a prežila celu zimu a haldy snehu vonku a je uplne v pohode..nemali sme ju ani zakrytu....dokonca sme ju min, rok zdola nepripevnili a ked bola vichrica tak nam ju odvialo a ohla sa jedna tyč...sme vyrovnali a funguje rok bez nehody...a to čo pišeš s tou ochranou na pružiny sa nam ani nevydralo ani neposuva ..takže nohy su v bezpečí...Tak odporučam ak bude ešte nieked& akcia na nu V lidli...
Tiež mame s vonkajsou sietou,už 3 rok a v pohode.Skače aj viac deti a nikdy nebol problems tymi pružinami dookola,prave naopak odkladali si tam vodu mikiny,ked im je horuco asi by im to chybalo keby,že tam je ta siet.. 🙂
S vonkajsou, mame ju 4 rok ,priemer cez 3 m, nic sa nederie, treba kupit kvalitnu. Skacu deti, ja i muz .
ja som teraz kupila s vonkajsou sietou, ona je tam tak dobre uchytena, ze este nikomu neprepadla noha von. A je pravda, ze deti sa sacu a keby mali vnutornu siet, tak by uz asi bola potrhana. Mala dcerka ked si chce oddychnut, sadne si dnu na to modre a caka, kym niekto dalsi doskace a nemusi chodit von a dnu.
tiez radim tu na pravo🙂s vonkajsou.
Tak som fakt zostala překvapena, že vacsina je za vonkajsiu sieť. Vonkajsiu sieť je vela nebezpecnejsia a určena pre starsie deti resp. dospelych . Na trampoline má skákat vždy len jedno dieta, nech je akokolvek velká. Nebezpecenstvo úrazu je fakt velké. Známého syn si zlomil obe predkolenia, lebo deti neskakali náraz v rovnako tempe a stačí přesto zrazu vystrelil smerom hore. Takže urcite vnutorna a skáče len 1 dieta.
My mame vnutornu ,max.spokojnost .. 🙂 netrha sa ani siet ,ani sme snou nemali žiadny problem ,mame ju 3 roky
v zasade je uplne jedno ci je vnutorna alebo vonkajsia,najdolezitejsie je,aby boli tyce polstrovane,aby si deti neublizili,nerozbili hlavy,mame vonkajsiu siet a kazda jedna tyc je pekne obalena "kebynahodou" 😉
jednoznacne s vonkajsou
my máme s vonkajšou sieťou a sme s ňou spokojní.
my máme s vonkajšou, priemer cca 3m, slúžila 6rokov musela sa meniť obruba čo zakrýva pružiny, skákalo na nej viac ako jedno dieťa, vždy pod dozorom dospeláka, boli sme spokojný, ale jednoznačne bezpečnosť súvisí aj s kvalitou, takže skôr by som dala pozor na predajcu a kvalitu, tá modrá ba sa musí meniť pri oboch druhoch, vydrží max dva roky, ale mala som aj takú lacnejša tá nevydržala ani merok, bo
mame siet vnutornu a je ovela lepsia ako vonkajsia-susedia maju vonkajsiu-takze to viem porovnat.
Tramploinu mame uz 7 rok-a sietka sa nikdy nepretrhla-vydrzi vela-ma uz 7 rokov a je neposkodena. 😉
Ten kryt na pruziny nam v 100% stave vydrzal tak 2 sezony a po 4 rokoch bol uplne roztrhany. 🙄, ale ani ho nemusime dokupovat -lebo nic nehrozi, ani bez neho-,kedze je to uplne mimo skakania. 😉 noha sa tam nema ako vdaka vnutornej sietke dostat.
Za 7 rokov je to odskusane uz mnohymi detmi a nikomu noha nepresla za sietku.
Moje decka tam skacu ozaj denne a sietka sa netrha.
Ten kryt na pruziny,pri vonkajsiej sietke, treba pravidelne menit a kupovat- bez neho sa skakat proste neda-je to obrovske riziko pre deti.
Osobne by som vonkajsie sietku nikdy nekupila.
Deni asi zalezi od znacky. my sme kupili nejaku kvalitnu certifikovanu (nepamatm vyrobcu, ale bol nemecky) mame vonkajsiu siet
a ta modra ochrana drzi kde ma a vobec sa neosuchala, mame trampolinu vyse 2r
annie13 Prepac, mozem sa ta predsa opytat na znacku trampoliny? Dakujem
Je kvalitná trampolína od www.najlacnejsietrampoliny.sk máte niekto od nich ?
ja mám trampolínu od garden-life. Majú naozaj kvalitné výrobky a aj komunikácia s nimi je super 😉
myslím že zvnútra. to je podľa mňa najlepší .. nikto sa o nich nepraští.
Tiež máme vonkajšiu od garden-life, je vačšia (366cm) a aj po dvoch rokoch používania je ako nová, nič nie je popraskané ani roztrhnuté. Je to určite o kvalite, takže sa oplatí investovať trochu viac v špecializovanom obchode
Určite sa oplatí 🙂 inak, my sme ju povodne kupovali len pre deti a teraz tam skáče celá rodina :D aj mamina aj ocino aj svokra. No proste zábava pre celú rodinu
No tak u nás ju tiež využíva aj ocko s kamarátmi, keď robíme grilovačku na záhrade. Sú horší ako deti v školke :D
Máme s vonkajšou sieťou, veľkú 305cm. Podľa mňa je lepšia, je dobre ak je sieť ďalej od detí, nakoľko je náchylná na trhanie a samostatná sieť je dosť drahá. Po tom modrom sa neskáče - nieje šanca, je to dosť pobokoch, a pružiny su dobre ukryté, čiže ani úraz nehrozí. My ju máme už dlhšie, stále je ako nová. Na zimu ju samozrejme schovávame.