Je lepšia hojdacia siet Ultra alebo Hamaka?

smatankaaa
11. nov 2013

Prosim poradte mi, neviem sa rozhodnut, chcem kupit na Vianoce hojdaciu siet, vaham medzi tymito dvoma, obe maju svetlu siet {i ked na jednej je cierna}, obe su za rovnaku cenu...prikladam aj info, ak ma niekto skusenosti s hojdacimi sietami tak prosim o radu. dakujeeeeeeeeeeeem 😉

Popis Hojdacia postel ULTRA
Hojdačka je ako stvorená na oddychovanie v záhrade alebo na terase či pri záhradnom bazéne. Je štýlového dizajnu a je vyrobená z odolných materiálov. Hojdačka má veľmi široký pevný rám tmavej farby. Na ňom je umiestnená hojdacia časť, ktorá vám poskytne maximálny komfort. Textília je vyrobená z polyesterového materiálu, ktorý je dostatočne pevný a má vysokú nosnosť. Je béžovej farby. Oddychová textilná časť má rozmer 230x130 cm.
Material Kov, polyester, dlzka 420

Popis Hojdacia posteľ - hamaka
Hojdacia posteľ z pevnou konštrukciou. Moderná záhradná hojdačka je skonštruovaná pre dve osoby (na sedenie). Môže byť určená aj na ležanie. Posteľ aj stojan sú stabilné. Stojan je vyrobený z kvalitného tuzemského dreva. Výrobca použil na zhotovenie smrekové drevo. Hojdacia časť je vyrobená z pevnej látky. Tá visí na lanách a kovových pružinách. Hodí sa do záhrad alebo na vonkajšiu terasu. Šírka záhradnej hojdačky je 355 cm. Výška je 128 cm a hĺbka je 104 cm.
Drevo Smrek, hlbka 104, sirka 232, vyska 195

littlebubu
25. máj 2014

ahoj...žiadna odpoveď... :( tak akú si kúpila nakoniec ? 🙂

hdiana
29. júl 2014

Odporúčam BETO hojdačku pre bábätká alebo BETO Junior hojdačku, sú to lepšie ako tie hojdacie posteľe, my to máme radi!

damoska
21. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

tie siete vyzeraju super. Osobne sa mi viac pači Hamaka