Mam sestru(1rok) kupila som jej Quinny kocik pre babiky,je pisany od 3 rokov.Myslite ze je to dost nevhodny darcek?Bude sa s tym hrat a vobec vladat tlacit ho?Dakujem
Pokial to nebude vediet teraz, bude ked na to dorastie. Kup pripadne ku kociku nejaku mensiu babiku, ktoru bude moct stiskat a nosit. Aj moje uz dostali darcek na ktory potrebovali dorast 😀
vobec si nemyslim, ze je to nevhodny darcek. nasa dostala kocik k 1. narodkam a odvtedy s nim beha. najskor len po byte a teraz uz aj po vonku. 😉
Vsetky detske hracky su pisane pre istotu od 3 rokov.
Ak uz chodi podla mna sa potesi 🙂 ... nejaku handrovu malu babiku a bude to senza 🙂
Je to super darček, pár mesiacov a mala slečna bude kočíkovat jedna radost, nemusí byt ani bábika, možno poteší aj macko alebo havko
myslím, že je to veľmi vhodný darček pre malé dievčatká... aj my sme mali od cca 1 roka kočík... maličký golfáčik aj klasický kočík pre bábiky 🙂 ...
Ahoj, neboj dorastie do neho 😉 a kúpila si skvelý darček 🙂
Pokial ide len o to ze je tam napisane ze je to az od 3 rokov, to je len preto ze na hracky do 1 roka by museli mat drahe testy nezavadnosti, ktore sa maloktoremu vyrobcovi chce platit a ktora by sa v koncovke premietla naviac aj do ceny vyrobku.
Dalej tie atrbuty aby bola hracka ako taka vhodna pre 1 rocne su narocnejsie (nesmie mat male casti, nesmie vytrcat alebo dat sa odmontovat - odlomit a potom sa a tym zadusit 😀 a pod), niekedy az zbytocne a vyrobca ktory sa chce kryt radsej da vekovu hranicu vyssiu a ma pokoj svaty.
Kopa hraciek oficialne vhodna az pre vyssi vek je samozrejme vhodna uz davno.
dostane pekný darček, .. aj my ho chceme, keby že nám ho niekto kúpil vyskočila by som asi .. je fakt pekný .. myslím že dobrý výber,
Pouzije neskor ak ju nebude bavit teraz 🙂 Urcite 🙂
prevazna vacsina hraciek je pisana od troch rokov, a pritom trojrocni by sa s nimi uz davno nehrali.
je to uplne vhodny darcek. Na nasom ihrisku sa deti doslova biju o kociky, aj ti najmensi,aj ti vacsi. Kazdy chce kocikovat 😀
podla mna na 1. rok uplne vhodny darcek pre dievcatko 🙂
na margo toho, ze je tam pisane od 3 rokov: My sme malej kupili hojdacku - bolo na nej napisane, ze je len pre deti do 3 rokov a na nalepke na druhej strane bolo upozornenie, ze je to nevhodne do 3 rokov 😀 A samozrejme, ze to bolo pre male deticky 😉
Presne ako píšu baby, to upozornenie o vekovej hranici tam je len a len ako krytie vyrobcu ak by sa nahodou malo nieco stat....keby to tak malo byt doopravdy, tak sa decka do 3rokov budu hrat iba s hrkalkami, velkymi kockami, hryzatkami a pod. Podla mna, ten kociarik je uplne v pohode pre rocne dievcatko, ked aj sa s nim nebude hrat hned teraz, do buducna ho vyuzije az-az, nasa tiez dostala ako rocna k vianociam kociarik, s ktorym sa sice zacala hrat az o rok neskor, ale to iba preto, lebo v roku este ani sama nechodila (zdravotne zalezitosti), a ked konecne zacala,a tak bola z toho uplne vedla ze to vie sama ze si najprv tu chodu "uzivala" a az poto mhladala nieco ine na zabavu 😵
vhodny darcek 🙂
a ano vyrobcovia vsade pisu od 3r. - su tym chraneni a maju menej povinnosti
ak nie hned teraz, po case urcite ..podla mna je to vhodny darcek 🙂
ak je to ten, co myslim, tak ten som kupila kamoskinej dcere na tretie narodky a bol strasne velky, je vhodny podla mna tak od 4 rokov... ale nevadi, ved mala k nemu dorastie 😉
ten kocik je vymakany a nadherny 😵 😵 😵 😵 keby som mala dievcatko, urcite by som ho kupila 😀
http://www.bombahracky.sk/kociky-pre-babiky/121... tento to bol
kocky, tak ja neviem ake dieta to mam, ale moja skoro 2-rocna ma problem ho utlacit a ked uz sa do toho pusti, trci jej len hlava nad nim.....podla mna nie je vhodne jej ho davat teraz, skor na tie 2 rocky...
najstarsia ma 4 roky a sedi jej presne teraz 😉
presne ako pise @tilly , je dost velky....
ja by som urcite ten darcek zvazila 😉
ked nie teraz tak časom určite ale je to plast tak ja problem nejaky nevidim