Je detská fit lopta dobrá hračka pre dvojročné dieťa?

mihaja
4. okt 2013

Ahojte dievčatá, hrali sa vaše deti s fit loptou? Chcem ju prckovi kúpiť, bude mať 2 roky. Je to zaujímavá hračka?

sendy182
4. okt 2013

áno.....my sme mali takú s ušami kde sa mohol chytiť.....ale hopsať sám v takom veku ešte nevedel.....akú veľkosť chceš?.....

petradenis
4. okt 2013

Ahoj, my sme mali najprv tú s ušami a potom pribudla aj väčšia.Vlastne sa to realizovalo pre dcerku lebo ma skoliozu a spomedzi všetkých cvikov ktoré nás naučili, sú aj na fitlopte.Naučí sa rovnováhe, posilní svaly, aj sa pohrá.Vrelo odporúčam 🙂

cerez
5. okt 2013

Na cvičenie telíčka je veľmi dobrá, ale ako hračka na skackanie určite ešte nie. Sama mám dvojročného prcka a jedine čo vie sa na to oprieť. Hopsanie ho ešte neberie. Rovnako to bolo aj u staršej. To príde až okolo 3 roku.

januliku
5. okt 2013

Nasa nema este ani 2 a vie hopsat na takom somarikovi s usami a velmi ju to bavi (su aj ine zvieratka, maju to napr. v draciku, je to ako fitlopta, len to ma tvar zvieratka). Skusala aj na detskej fitlopte, ale zatial jej to moc nejde.

svano
5. okt 2013

Mõj syn to mal v tomto veku bezmála prirastené k zadku. Ale on už ako 9mesačný začal chodiť a bol pohybovo dosť zdatný.