Ahojte, syncel dostal peniaze na narodky od prababky a rada by som mu kupila nieco zaujimave. Konkretne ma zaujala sada connetix, teraz maju aj zlavu. Pozeram tu magneticku stavebnicu uz dlhsiu dobu, len je trosku drahsia.
Je ale naozaj taka dobra? Ma 2 roky, rad robi tunely, garaze a vselico mozne pre auticka a zvieratka. Myslite si, ze sa oplati do nich investovat? Oslovila ma 100ks.
Dakujem!
Je to skvele. Aj teraz sa hraju. :D
Hraju sa s tym dennodenne. Za mna ano
@janka_266
@ivangeline
@mamamasama no... Presvedcili ste ma. 😅
Tiez som to objednala syncekovi, bude mat 3r. Velmi rad sa s tym hra v skolke a ze pri tom dlho vydrzi. Tak snad to tak bude aj doma 🙂
@ritalein dakujem! Objednala som tu 100ks. 🙏🏼 Snad bude mat uspech aj u nas. 😊
@janka_266 ahoj, prosim ta kedy byva ta zlava na connetix? Dakujem
@mischel123 neviem, ako kedy, treba sledovať stránky kde ich predávajú. Fb/insta, tam najskôr nájdete zľavový kód 🙂
@janka_266 prosim vas viete mi napisat aj tu stranku? Mam fb aj insta. Dakujem 🙂
Tak my uz mame tu 100ks sadu, gulickovu drahu a v aprili bude mat syncek narodeniny, tak som objednala sadu s kolesami + tie velke magneticke podlozky. U nas je to velmi vyuzivana hracka. A stoji za tie peniaze.
Mame zatiaľ inú značku, ale hra sa s tým dvojročný každý deň. Najlepšie minúte peniaze 😃 teraz sme mu v zľave dokúpili tiež 100ks connetix. Takze za mna hej.