Ahojte, rozmýšľam nad touto hračkou pre 7 mesačnú slečnu. Máte ho niektorá? Alebo poznáte niekoho, kto to má? Oplatí sa to? Resp nejaké skúsenosti s tou hračkou, ako dlho spieva, či sa dá kúpiť aj so slovenskými pesničkami, koľko pesničiek vôbec zaspieva....
Kúpila som totiž raz malej spievajúcu bábiku, a tam po stlačení bruška len povie AHOJ SOM TVOJA KAMARÁTKA NATÁLKA, BUDEME SA SPOLU HRAŤ A SPOLU SI ZASPIEVAME. po ďalšom stlačení zaspieva Tancuj tancuj vykrúcaj a po ďalšom stlačení Anička dušička kde si bola 😅 áno, malú to zaujíma, ale spieva to krátko a človek to musí stále stláčať... To som zistila až po vybalení bábiky, a aj to, že jej plznú vlasy, čiže malá to má všade, tak jej ju už ani nedávam. Ale malá má hudbu všeobecne rada, preto sa pýtam na sloníka 😊
@jazula veď Natálka funguje stále, len jej ju držíme my s priateľom, lebo keď ju jej dáme do rúk, tak Natalkine vlasy sú všade 😂
Tak potom je ešte Maťko a ten rozprava básničky 😁
@jazula toho som ešte nevidela, pošleš foto ako to vyzerá? 😁 By som to pozrela na nete... Lebo natalku som objavila náhodou na vlakovej stanici a chcela som čakanie pre malú spríjemniť 😁
@levandulova111 ahoj, sloníka máme. je rozkošný, hoci neviem, či by som ho 7 mesačnej kúpila. môže sa báť tých uší a spieva dosť nahlas. je len v angličtine. posielam link, pozri nižšie, tam je video https://www.zapardrobnych.sk/p/5979742-interakt...
@zuzu1122 videla som videá, a práveže ona má radšej, keď sa hračky aj hýbu, viac ju to zabaví 😁 a ani toho hlučnejšieho spievania by som sa nebála, má taký domček, sú tam zvuky zvieratiek, aj hudba a keď to začne hrať, tak mám až zaľahnuté v ušiach a ona sa smeje a baví 🙈 veď keď by náhodou neuspel teraz, v skrini sa mu nič nestane a zostane na neskôr, ja len reku či sa to oplatí 😊
@levandulova111 no u nás majú úspech aj po dvoch rokoch 😉
@levandulova111 Našla som ho na webe (aj na stránke Kauflandu mi ho napríklad našlo), malá ho dostala ako darček od babky…priznám sa, že som si v duchu hovorila, čo za blbosť to “svokra” zasa priniesla, ale u malej má veľký úspech 😅.
@jazula ďakujem 😊
My sme dostali slonika, spieva po slovensky jednu pesnicku a potom este rozprava, akoze sa hrame na schovavacku. Je to mile, ale moj syn z toho zatial neodpadol 😄. Dostal ho na Vianoce, to mal pol roka, ale pohybujuce sa usi sa mu pacili. Myslim, ze na krabici je pisany vek od roka, uz si presne nepamatam.
@pettom19 jedna pesnička? Síce ok po slovensky... Ale jedna je trošku málo či? 😁
@levandulova111 je to trochu malo 😁. Potom v ramci hry na schovavacku povie mozno 6 viet a to je cele. Takze nie je to nejake terno. Ak ma dieta rado plysaky, tak ok, keby som to ja osobne mala kupit, tak skor z druhej ruky ako nove. Neviem, ci je to az taka vyhra a urcite to nestalo par eur.
@pettom19 lebo videá čo som videla, boli po anglicky, cena cca 17€ čo nie je veľa... Len som myslela, že tých pesničiek bude viac 🤷 ale má sovičku, ktorá vyhráva 2 melódie na dva spôsoby, jeden spôsob klasická melódia a druhý spôsob tá istá melódia ale pridané zvuky dieťaťa do toho a to ju baví... Alebo tá Natálka, spieva dve pesničky a teší sa z toho 😁 tak uvidíme, skúsim najbližšie a dám vedieť 😁
Mame tohto: https://www.4kids.sk/made-slonik-hra-na-schovav...
Akoze nie je to vela penazi, uznavam, ide skor o vyuzitelnost 🙂.
Ahoj, slonika nemáme, ale Natalku ešte odlož. Tá bude zaujímavá, keď dcerka začne rozprávať 🙂. Moja 2r si ju už vie aj pustiť, tak Natalka s Matkom idu pol dňa a už vie aj časť naspamäť 😁