Ahojte dievcata,
prosim Vas o radu. Ideme pozriet kamaratke narodene babatko, co by bolo ok, ale to babatko ma este surodencov chlapcov vo veku 5 a 7 rokov. No a rada by som cosi priniesla aj im, aspon nejaku drobnost, ale vobec netusim, co by ich mohlo bavit? Ten 7 rocny uz je skolak. Budem velmi vdacna za rady.
Dakujem.
Tricka nejake mcqueen alebo transformeri, maju ich v tescu a stoji to par eur
lego pre oboch jedno spolu
gumene medvediky - nejake väčšie balenie alebo viacero druhov
mojmu 5 ročnému urobí najväčšia radosť kinderko 🙂
knizku?
@prego81
@barbora59
@pribinak
@zuzka38
@kamila.k. dakujem dievcata, celkom sa mi paci napad s legom a sladkostami. oblecenie by som nerada, mozno sa netrafim do velkosti a volat jej nechcem, ked mi povie, ze netreba nic, tak budem tam kde som bola :D uvazovala som aj nad nejakymi farbickami a fixkami, nejake velke balenie, myslite, ze na to su uz velki chlapci?
Kindervajce alebo tak. Skor sladkost, ak presne nevies, co ich prave bavi a co uz maju.
Mala 5€ krabicka Lega by tiez mohla byt, ak PRESNE vies, ze prave to nemaju a ze ich to bavi 😉
Pripadne 5-rocnemu by mohol byt bublifuk, kriedy na vonok (ak maju kde s nimi kreslit)...
@lennulik1 super sú tie malé legá ani drahé nie sú a s tým sa vyhrá aj môj 15 ročný syn , u nás sú populárne aj tie vymalovávanky ako časopisy to vyzerá + kriedy, fixky, ceruzky, to sa vždy hodí , ale aj tie moderné plastelíny , to miluje moja 6 ročná dcéra a k hračke napríklad aj to kinderko , alebo nejakú sladkosť
Pastelky. Potesis maminu aj deti. Bezne dieta ich v skole roztrati niekolko sad za rok, predsolakovi sa tiez budu hodit. Nezavadzaju, nesmrdia, nie su hlucne,nekazia sa z nich zuby. Ja ako rodic som najradsej, ked deti dostanu detsky casopis, knizku, pastelky, alebo vykresy. Tych nie je nikdy dost. Alebo . Ovocie, ktore nie je v sezone samozrejme - hrozno napriklad, je tiez dobry napad....
farbicky su prakticky darcek, ale chlapcensku dusicku uprimne nepotesia....(mam doma chlapcov v takom veku,...a to radi kreslia) u nas fici lego, a uplne by im k nadseniu stacila aj taka lego figurka a balicek gumenych cukrikov (nerada im tie chemie kupujem) alebo to kinderko....u nas ovocie nie, zato oriesky velmi 🙂
Všetko čo Vaše detičky potrebujú nájdete na www.ekinderko.sk/
@lennulik1
spytaj sa tej kamosky. Ja nemam rada nevyziadane dary, obzvlas pre moje dieta. Vascinou su to strasne kraviny aj ked boli kupene s dobrym umyslom.