Ahojte, aky mate nazor na toto stvorenie a hračky? Akosi sa to dostalo aj k nam a neviem aky postoj k tomu zaujat. Pred chvilou na mna vyskocil clanok aka je ta hra skodliva.
@mamula20 moj syn ma aj tu hru, mna nebavilo to sledovat lebo tam len chodi, nieco stlaca.. strasna nuda.. a vraj kolko je tam nasilia. Tak vraj ten "hagy" ich tam zabija. To od akeho veku je vhodna ta hra?
pusti si na youtube niektoré video, kde hrajú túto hru (napr. asimister má tiež nejaké)... je to strašidelné, násilnícke a podľa mňa nevhodné pre nikoho, nie to ešte dieťa... ten plyšák nevyzerá až tak strašidelne, celkom "cute" a majú ho teraz všetci, dokonca ešte aj u nás na dedine, keď prídu pred OÚ predávať kroksy, legíny a gumu do trenírok, tak ho majú v ponuke 🙂 každopádne je to zabijácky tvor a áno, tie zubiská má od krvi 👎
No, kedze pred par rokmi som riesila s detmi "momo" hru, toto je len neskodny odvar😒😒😒a uz neriesim, su to hry, detom som to vysvetlila, ze to je imaginarne a predstavivost ludi a deti je velka, ale nie je to realita, ale iba hra, taka ista, ako ked zbojnici "zabijaju" v stolovej hre...
moje deti netušia, čo to je za hru 😀 iba majú plyšáky lebo aj sused má... takže sa tešia že majú ďalšieho do zbierky.
to je to isté ako squid game, netušia doteraz o čom to je, iba majú tie masky a naháňajú sa v nich 😀
inak otras, za mňa. ale je to na nás rodičoch čomu ich vyvarujeme a čo im povolíme 🙂
Máme viac plyšákov, oblečenie, pop it huggy wuggy, mne sa to aj páči 😄
Je to otrasna, škaredá hracka a to ani nemusím vedieť, s akou hrou ci s čím súvisí. Je milión krásnych, milých detských hraciek a nie takáto kravina.
Teraz sledujem na YouTube krimi príbehy kde mladé dievčatá, úplne posadnute nejakým crepy čudom dobodali kamarátku ako živú obeť.. 🙈🙈🙈
Takže podľa mňa tie aplikácie, hry a podobne hračky sú totálne nevhodné pre deti ktoré nevedia ešte presne určiť rozdiel medzi výmyslom a skutočnosťou
Máme asi 6 plysakov, každej farby. Ale hru nemáme, ani sa na to nepozeráme v telke. Vlastne ja ani neviem čo to je, len syn to zbiera lebo je to teraz všade, takže je to in. Ale správa sa k nim rovnako ako k iným hráčkam, robí si z nich rodinky 🤣🤣🤣 takže je to len o tom ako to má dieťa navnimane. Ak o vraždách a obetiach nevie a urobí si z nich maznáčikov tak nech ich má. Keby som mu povedala, že teraz sa to takto rieši všade, že ťa hračka vraždí a neviem čo...asi by ho to začalo zaujímať, tak radšej nech sa s nimi hra na rodinku. Nemusia všetko vedieť.
Dievcata, pytala som sa jedneho cloveka, ktory sa v tom svete pohybuje a asi by som zrusila vsetky hry 😅 vraj roblox, ktory tiez bezi na nasej zš je raj pedofilov. No hotovo. Vraj kym dieta rozlisuje realitu od hry je to fajn.
Ja sa priznam, som trochu zla v tomto. Dovolim len hodinu denne pc, za co sa synovi (11rocnemu) v skole posmievaju. A nech, nebude sediet za pc od rana do noci. Ja chcem aby zil v realite.
Treba mat nad tým kontrolu, samozrejme. Aj my máme hodinu denne Xbox, telefón nema, tablet máme my a dávame mu ho len do auta na dlhšie trasy. Mal telefón na hry aj tablet maval častejšie ale spozorovali sme u neho, že keď bol na tablete alebo telefóne, nedalo sa s ním rozprávať, bol úplne mimo. Tak sme to zatrhli. Tiež ma kamosov, ktorí majú neobmedzený prístup a keď sa mu aj budú smiať...uvidíme kto sa bude smiať naposledy. Zmagorievaju strašne z týchto veci deti...
No my hracku mame,lebo deti videli videa od asimistera. Uz som im blokla youtube. 😂 hru nehrali nikdy a s tou hrackou hlavne starsi spava. Playko maju dovolene len cez vikendy aj to crasha,auticka a este minecraft. Teraz som predplatila disney + tak to maju dovolene. 😂
Plysaka mame, aj tašku som kúpila. Hru dieťa nehrá, s plysakom spáva a tvrdí, že sa v noci boji (plysak), tak ho asi za krvilacnu bestiu nepovažuje.
Ja by som to decku nekupovala už len preto, lebo je to postava z hororovej videohry. Je lepšie kontrolovať, aké hry dieťa hrá. Na diskoch aj pri kúpe hier online sú tam vekové označenia a aké potenciálne nevhodné veci daná hra obsahuje. Zakázať dieťaťu všetky hry je blbosť, stačí len skontrolovať, čo je to za hru a na základe toho dovoliť, alebo nie.
@cosmic_origin mam pre deti obmedzenie na youtube do 12 rokov a deti sa v pohode dostanu k videam s huggy wuggym. To nie je len o kupeni a hrani danej hry. A takisto v robloxe mas jeho nejaku napodobeninu v ramci inej hry a ta je od 0 rokov na hranie🤷♀️🤷♀️
Ja nejdem s dobou. Nepoznaju deti. Poznam ja. Coskoro pride ina super postavicka ...