Maminky ako sa hráte so svojimi 14 mesačnými ratolesťami? Som zufala dcera pri ničom dlho nevydrží 😬🤷🏻♀️
@karhu presne. Stanovistia vkladaciek, presypaciek a prelievaciek z pohara do pohara. Pomaha mat hracky dietku dostupne a prehladne umiestnene. Ukazat mu co ma robit a nechat ho. Potom spolocne upratat. Pri prelievani na uciacej vezi pri dreze alebo presypani ci prekladani fazulky lyzickou sa zabavil dlhy cas.
Moju dlho bavilo prehadzovanie ceruziek z jedneho peracnika do druheho,narovnavanie ich vedla seba 🤦♀️🤷♀️😀 neskor kocky a stavanie veze z nich. Tiez ale pri nicom nevydrzi.Ale asi najvacsie ticho zostane,ked dostane do ruk moju penazenku a vytahuje odtial mince,karty 😀
Aj u nás fičala peňaženka ale len keď sme išli domov od svokrovcov.cize cesta 1,5h😀
My sme mali vkladačky,leporelá, guličky (loptičky).keď sme išli na kúpalisko tak poháriky a dieťa si prelievalo vodu aj 2h.
@mizu89 to iste aj u nas ale dlho ju to nebavilo.na kupalisku sa sice pekne hrala s kyblikmi ale bola vsade 😀 detsky bazenik pobehala hadam z kazdej strany,asi aby poprelievala vodu v kazdom kute 😀
nasho bavilo menit hracku/hru kazdych cca 5minut, nachystala som mu 5-6stnovist a kym dosiel z jedneho konca gauca na druhy vyhral sa pri kazdej hracke/aktivite zo 5minut..razom bola z toho 30minutova hra🙂 teraz vie byt pri jednom aj hodinu-ak je to hra podla jeho chuti..🐙