Ahoj, hrali sa vase deti s takýmito motorickymi kockami? A ak ano od akeho veku? Zvazujeme kupu na 1 rok, ale je to investicia, tak sa informujem. Oplati sa to?
Nie. Absolutne. Asi najmenej zo vsetkych hraciek, co mame.
Môj malý ju má,a akurát ju tak hádže o zem...občas sa pri nej pristaví pobabre sa v tom..my sme ju dostali k 1roku..má 15m...ja osobne by som to nekupoval,ale každé dieťa zaujíma nieco iné.ja mám hyperaktívneho chalana čo vystrája neobsedí a len neplechu robi
Moje deti to milujú, ale musí to byť obrovské ako tie na našom ihrisku 😂. My mame takú kocku ako na prvom obrázku z lidla za 10 e a hrajú si s tým. Aj ju hádžu, aj ju plnia autami,... obľúbené majú aj iné hračky. Najmenší miluje vkladanie rôznych útvarov do dier. Prvého najstaršieho to vôbec nebavilo.
Mali sme takúto veľmi podobnú kocku ale za 1/3 ceny. Vyvalit 62 EUR je priveľa, toto nie je hračka na dlhé obdobie.
@hruska91 Sú síce pekné pre dospelých na oko, ale jednoročné dieťa ju bude viac hádzať, ako užívať funkčne, aj to pár sekúnd.
No presne tak, bojim sa ze to kupime a nebude ju to zaujimat. Ano tie ceny su prehnane...no neviem co by dceru na rok potesilo jej to je aj jedno, zároveň jej chceme nieco dat kvoli starsej 2 rocnej. Aby videla ze aj mladsia nieco dostane :D
za mňa toto nie... prvé dieťa to dostalo keď malo čosi vyše roka... vôbec je to nezaujalo, nechala som potom aj pre ďalšie deti keď sme to už mali doma - bavilo to jedného zo štyroch.
Zopár tipov: didaktická doska na vkladanie tvarov, gumené alebo látkové kocky, môžu mať otvory pre vkladanie, knihy s obrázkami alebo fotografiami zvierat na pevnom podkladov papieri typu leporelo. Odrážadlo.
Pre inšpiráciu skús pozrieť Taťka Šmyrgeľ. Vyrába veľké kocky s aktivitami pre malé deti. Dá sa niečo podobné vyrobiť podomácky, so zipsom, kolieskami, zatváraním a otváraním.
Moja malá sa s ňou hra každý deň už asi pol roka. Dostala ku na prvé narodeniny a bol to skvelý darček.
@hruska91 ja som kupovala drahe drevene didakticke hracky online - made in Slovakia, made in CZ aby som podporila eco/bio/domacu produkciu/moderne hracky/rozvyjanie/svoj pocit previnilosti ze kupujem vela plastu 😀 a dieta sa s tym nikdy nehralo 😅 ale fakt nikdy. Najviac sa hral s hrackami ktore priniesla svokra. Ta co vybrala, to bol hit. Druha kategoria - co si vybral sam. Vybral si auto niekde v obchode - take male a lacne. Nie prave skarede - ale nicim nezaujimave. A hra sa s nim 6 rokov! 20x som sa na to auto detailne pozerala a nechapem preco je z neho taky prec.
@kittykat22 presne, ja tiež nakúpila drahé drevené na rozvoj a pod, do prdlajs, nič nemá na Fisher-Price a najlacnejšie autíčka z pepca 🤣 ale mne to nevadí, hlavne ze ma malý radosť 🙂
nikdy nevies 🙂 mojho nebavila. skus mozno kupit bazarovu, ak ju nebude bavit, posunies dalej.
@hruska91 máme to doma a malú jedine zaujíma ako to búcha o všetko stým naráža hádže to šúchať po zemi u nás sa tiež skôr osvedčila veža s krúžkami podľa veľkosti stým sa skôr zahrá dcéra má o týždeň rok
Môjho to bavilo presne raz na 3 minuty (ma rok a pol kupovali sme tuším na cca 9mesiacov). Od vtedy to stojí. Ale každé dieťa zaujíma niečo iné 🙂 zase úplne zbožňuje také tie navliekacie kolečka na paličku, s tým sa hraje už niekoľko mesiacov každý deň, a rôzne stavebnica