Poprosim Vas o nazor, ak mate niektoru z tychto hraciek odskusanu, zaujala Vase dieta? Hrava sa s nim, ci len chvilku kym je nove? Nasa dcerka 4 a pol roka, chce Zoomer ponika na Vianoce, v hrackarni vsetky hracky vyzeraju zaujimavo, len mne sa zda ze to je pre mensie dieta
@henikav ja nemam skusenost s konkretnou hrackou..ale myslim si ze tvoja dcera ma primerany vek k nej ( ked sa aj jej paci a tuzi po nej)..ved je este malinka..a deticky sa rady hraju ze je to ozajstne zvieratko ze ho krmia a cesu...sudim podla kefy a jedle co boli na obrazku ze konik je na to urceny...tieto hracky su od troch rokov nepredpokladam ze by bol pre mensie deti...studovala som na strednej skole tvorbu hraciek..tak to tak nejak vychadza z tych chabych poznatkov co mi tam dali ;)
@lavieenrose dakujem ti za nazor, preto som pisala aj kitty, dog ci dino, lebo to su podobne hracky. Rozmyslam nad nou na Vianoce, kupit ci nekupit, zoznam je dlhsi, lebo dcerka by chcela samozrejme vsetko co vidi v reklamach ci v hrackarni, preto trosku porovnavam a zistujem. Minuly rok to bol krok vedla, kupila som jej babiku co rozprava, lozi, chodi, spieva, ja som z nej bola unesena.... a malu vobec nezaujala, preto sa uz radsej pytam na skusenosti inych mamiciek s hrackami
@henikav a co si este zela pod stromcek ? keby mam taku starsiu dceru dala by som jej napisat list jeziskovi s tym ze by vystrihla z napr. kataloga dracika tri hracky ktore ze naozaj chce aby to zvazila..
Podla mna su tieto interaktivne hracky teraz IN a urcite nie su urcene pre mladsie deti ako je vasa dcera. Synovec ma psika, zo zaciatku sa s nim hral, teraz ho ma na policke, treba vymenit baterie. Moja takmer 5 rocna si na Vianoce zela Hatchimals zvieratko, takze dnesne deti proste idu s dobou. Im sa pacia uplne ine hracky ako nam dospelakom. Ale Vianoce su o plneni detskych snov 😉.
@lavieenrose vyberame podla katalogov, vystrihuje a lepi a bavi ju to, ale aj podla reklam v telke co vidi. Okrem ponika chce este Elzu Frozen co hra, potom chce vyrobnu cukrikov, 3d pero, plavajuceho ponika do vane (to videla ponikov v kine) nove princeznove saty, knihy.... no viem "skromne" dieta 😉 Preto ja zvazujem co ano a co uz nie.
@zviz prave ze psika uz ma a obcas sa aj pohra ale vacsinou sedi na policke. Hatchimals sialenstvo poznam, toho uz mame doma pripraveneho na Mikulasa, tiez si nie som ista ci je to zaujimava hracka, ale uz rok mi s nou pili usi, tak som jej ju kupila, uvidime co za zazrak sa z nej vykluje. Vies prave to ma zarazilo, ze som minuly rok vybrala najkrajsiu babiku, takmer maly robot, co vsetko robi, lozi, rozprava, posadi sa, chodi, spieva a dcerka sa na nu ledva pozrela. Zato jednu obycajnu babiku vlaci so sebou uplne vsade.
@henikav my mame doma dost pohyblivych raroh ale najvacsi uspech a vyuzitie mali veci co su makke. Mame ponika s mrkvou co sa aj cese, taky mensi, MLP babatko, teraz chce takeho medveda co sa krmi a gula ocami... mame aj dinosaura, chodiaceho kona, plastove MLP co spievaju hraju ale tie az tak nezaujali, mam dojem ze najma u dievcat velmi rozhoduje aj "tulivost" hracky
@eeffka ved prave to je to, ze ten konik trosku pobeha poskace pohika a co dalej.... Je dost velky, podla mna tazky pre dieta, tulivy iste nie je. Preto som sa chcela poradit, lebo mne to velmi zaujimave nepride, ale zistila som ze vkus mojej dcerky je uplne iny ako ten moj. Samozrejme ze ju chcem potesit a preto by som aj chcela dobre vybrat. Z tychto pohyblivych sa celkom pohrala so psikom, ale ten je mensi a plysovy, taky prijemny, pavuka tiez zboznuje, aj sa ho boji, ale pusta si ho zdaleka a dialkovym, ale nechytila by ho ani za svet a to si ho tiez sama vybrala. Ak natrafis na link na toho vasho konika co sa da aj cesat, pripadne na medveda co gula ocami, posles mi pls? Zacinam panikarit, Mikulas je vybaveny, ale na Vianoce este nemam nic a neviem sa rozhodnut
@henikav
toto je medved:
https://www.dracik.sk/furreal-ladovy-medvedik/
a toto Ponik co mame ale neviem ci este predavaju, ma asi 3roky
https://www.toysrus.com/product?productId=12885999
@eeffka dakujem, vidis tento konik mi pripada ovela prijemnejsi, mozno tym ze je menej roboticky a je plysovy.
Macko je zlaty, podobneho som jej nedavno kupila, ale ten neklipka ockami, ale svieti a meni farby, je makkucky, myslela som si ze s nim bude spinkat ale tiez nejako neuspel. Zato plysova sovicka z ikei, co sa da na ruku natiahnut ako babka za tou salie, akonahle prideme domov, prinesie mi ju ze chce aby jej sovicka rozpravala, tak si ju navleciem na ruku a vtedy funguje vsetko, sovicka povie papat, ide sa papat, sovicka povie sup do vane, ide sa do vane, a ked sovicka zahlasi ze sup do postielky spat, ide sa spat, funguje zazracne 😉 hracka za par drobnych a je jej velmi vzacna
@henikav ja na tvojom mieste by som sa zamerala na ostatne hracky co si priala lebo ked jej kupis ponika podla seba...nekuka z toho nic viac len sklamanie...tento sa jej asi paci viac kedze sa podoba viac na my little pony
@henikav myslim toho zoomera
Nikto s nim nema skusenost?