Hračky pre štvormesačné bábätko

ivusinecka026
15. apr 2022

Mamičky prosím Vás poraďte mi čo kúpiť na meniny pre 4mesačne dievčatko je to naše prvé a prosím Vás koľko hračiek by malo dostať.
Ďakujem za skóre odpovede

alanko20
15. apr 2022

Počet hračiek je na vás rodičoch, ja by som na mneiny takej malej bambulke asi darčeky ani neriešila, každý ako chce 🙂. Môžu to byť kontrastné knižky, mäkké knižky do vody, hrkálka, hryzadlo, hrazda s podložkou, z hrazdy visia hračky, ...

tramtada31
15. apr 2022

4 mesačne môže dostat rôzne darčeky(napíšem aj iné ako hracky, lebo v tomto veku je jej to aj tak jedno, či je to pre ňu darcek, alebo pre rodicov) kolotoč nad postielku, hraciu deku, jedalensku stoličku, hrazdicku, curaprox hryzatko, oblecenie, avent parny mixer, keďže za chvíľu bude jest prikrmy, nádobky na prikrmy, lyžičky, hmatové kocky, zvukové hracky,..

ivusinecka026
autor
15. apr 2022

@alanko20 Ďakujem veľmi pekne

ivusinecka026
autor
15. apr 2022

@tramtada31 Ďakujem veľmi pekne

evaachesa
15. apr 2022

@tramtada31 ten mixér, stolička a lyžičky ma pobavili😁 Ja sa vždy zhrozím keď počujem že žena dostala od muža na Vianoce žehličku alebo hrnce 😂 ako neber to v zlom, len ma to pobavilo 👍☺️

@ivusinecka026 koľko hračiek by malo dostať? Nemusí dostať žiadne ... Či to idete robiť oslavu menín?😃 Ja som dala synovi na meniny pusu a zablahoželala mu...nemal ešte ani 2 mesiace 😅 hryzatko bude isto v pohode 😉

tramtada31
16. apr 2022

@evaachesa tak tomu dieťatku je to jedno v tomto veku a sú to take 100eurove polozky, ktoré ušetria peniažky mamicke a ona si za to môže kúpiť pre dieťa, čo chce. Tak či tak, to kúpiť bude musieť 😀

mimi3008
16. apr 2022

Detsky klavirik napr.

evaachesa
16. apr 2022

@tramtada31 veď áno, keď to potrebuje tak to kúpi tak či tak a nemusí vravieť že je to dar na meniny 🙂...jedine že sa pýta kvôli tomu že sa jej skladá na darček rodina 🙂