S cim sa radi hraju vase dvojrocne deticky? Potrebujem kupit darcek synovcovi, ale fakt neviem co. Vedeli by ste poradit? Dakujem 🙂
Dakujem 🙂
my sme synovi na dva rocky kupili v Draciku, vlacik, potom drevene puzzle, obsahuje velke casti takze ich neprehltne potom este Lokomotiva Tomas nie je od veci je to s melodiou, alebo nejake auto da sa tam vybrat...
moja mala zboznuje lego duplo,kocky s obrazkami zvieratiek,fixky,kriedy,bublifuk,detske pesnicky a rozpravky na CD alebo DVD(momentalne nas fici "autobusy v jednom kole"z novinoveho stanku za pajdu),knizky...ma 2roky
Nakupila som mu uz slovenske knizocky, DVD(autobusy), CD, lebo ziju vo Svajciarsku, svagrina je Svjciarka a svagor Slovak a chce, aby sa maly chytal aj na Slovencinu. Tak vam pekne dakujem za rady, idem do Dracika 🙂
kocky,skladacky-lego je suprova vec,knizky v dvrdych doskach ktore vydavaju zvuk,hracky do piesku a vody a hlaaavne motorecka 😀 -Marekove ,,normalne hracky,,
,,nenormalne hracky,,-stary mobil/bez baterky/,ovladanie k televizoru,mys na pocitac,tlcik na maso a vsetky pokrievky na hrnce 😀
Lili no môj zbožnuje hrnce 😀 tak uvažujeme nad kúpou novej súpravy do kuchyne 😀 😀
ale nie vážne no môj má rad autíčka, má motorku tak aj stou sa najradšej prehrá a vozí sa na nej, ale najradšej je vonku na dvore, alebo v aute, tam sa vyšantí do sýýtosti 😉
moja malá iba autá,vláčiky...kocky ...neviem ale knižky ju nejako nelákajú,hoci od 8 mesiaca som sa je pokúšala čítat,ale vždy mi zavrela alebo vytrhla knižku...jedno leporelo už zničila,tak som musela knižky poschovávat....aj ja aj manžel sme v detstve radi čítali...myslíte že sa to zmení a začne mat rada knihy?
Má aj Bambi,macko pú ,snehulienku a iné..... 😒
moja má najradšej kočík, bábiku ale aj bicykel a odrážadlo. pre chlapca by som volila nejaké to autíčko čo sa dá rozobrať a dať dokopy. alebo knižku s peknými obrázkami, detské puzle
u nas pred pol rokom bolo najpopularnejsie puzzle. 2rocne dieta moze v pohode zvladnut 30kuskove. potom este lego, knizky, tabula s magnetkami a vsetko, na co sa da kreslit, stenu v obyvacke nevynimajuc...
obnovujem tému
ako sa zabávaju vaše 2,5 ročné slečny?
ja som dcere kupila vodové farby a strašne ju to baví, ona je celkovo tak umelecky zameraná, strááášne rada spieva, spieva pekne, repertoár má široký, melodicky super, ale to nie je hra v pravom slova zmysle. skor to malovanie ma teraz nadchlo, ked som videla ako ju to baví
čo tvorivé ešte existuje pre takéto slečny?
Mamičky poraďte....na Vianoce ideme k manželovej rodine, obidve švagriné majú detičky ktoré v januári oslíávia 2 roky. Jedna má chlapca a druhá dievčatko. Nemám predstavu čo im kúpiť. Musí to byť niečo čo sa zmestí do kufra, cestujeme za nimi letecky a veľmi ďaleko.
Určite im kúpim nejaké oblečenie, ale z toho sa skôr potešia mamy, 2-ročné deti sa ešte asi nechcú parádiť..alebo?
Nemôžem im kúpiť ani knižky, cd, dvd, pretože nehovoria po slovensky.
Takisto bicyklík, motorky, domčeky a pod. musím vylúčiť kvôli veľkosti. Tak čo teda?? 😨
nas takmer dvorocny ma rad vsetky auticka, bublifuk, kriedy na kreslenie, farbicky, male puzzle, lego duplo... ma rad vlacik, hlavne thomas a to potom aj tricko, alebo ruksak
kúpili ste niekto takéto kocky 2-ročnej slečne?
http://www.najlacnejsiehracky.sk/index.php/stav...
alebo radšej bábiku...a ktorá tak najviac "fičí" teraz?
@extrate nasa starsia ich dostala minulo rok na vianoce ale moc ju to nebavi
@cigaretka5 jéj, ďakujem. a čo by si teda poradila pre dievčatko? v januári bude mať 2.
no ta
@extrate tazko povedat, my sme riesili cykloodrazadlo a super vyber
@extrate ak babiku tak je podla mna upllne jedno ,ktora fici, pre 2 rocnu to bude iba babika 🙂
babiku ale radsej nie celu handrovu, tie nasu malu vobec nebavia, skor miminkovske s gumennou hlavickou a s kocikom. @cigaretka5 ake cykloodrazadlo ste vybrali, to teraz hladame aj my. Dakujem
no nasa odrazadla miluje, mame doma vsetky velkosti najskor to take minii, potom odrazadlo motorku a k 2 rokom dostala http://www.superodrazadlo.sk/product/odrazadlo-... a mozem povedat ze vyborna kupa. Ono je pomerne drahe ale je ultra lahke co je pre 12-15 kilove dieta dolezite . Nasa sadla a uz to vedela, ked si presadla na odrazadlo kamoskineho maleho mala realny problem, to je podstatne tahsie .
Ahojte! Aj moja malá bude mať 2 roky, tak zvažujem kúpiť detskú kuchynku. Inak má rada odrážadlo, rada sa hrá s kockami a najnovšie aj s bábou, ale tiež nechce látkovú, ale pevnú, tak pod stromček kúpim kočík pre bábiku. Ja mám ešte 5- roč. chlapca, ten chce lego, puzzle a ešte kúpime nejakú hru a samozrejme knižky,tie nemôžu nikdy chýbať.
moje malé ma také odražadlo a strašne rád sa na ňom šantí http://akoapreco.com/ako-nakupovat-hracky-pre-deti/
Ahojte náš synovec miluje elektroniku, ovládače a vodu a tak sme sa s manželom zhodli že niečo v čom by mal všetko toto 🙂 a objednali sme mu Blacjack čln je to jeden z tých rc hračiek :D http://cz.rajmodelov.sk/blackjack-9-2-4ghz-rtr-p76733
kocky, postavi ich a potom zhadzuje, na tom sa ohrohne bavi🙂
Náš synovec má 2 a trištvrte a momentálne ho baví auto na diaľkové ktoré svieti a búra do nábytku. Prekvapilo nás, že zvláda diaľkové bez problémov priam luxusne 😀 Ak budeš mať čas skús mrknúť na Mikro autíčko ECX KickFlip Buggy na raji modelov 🙂 majú tam podarené hračky a rc modely TOP 😎
Elektrické autíčko riešime my 😒 www.rajhracky.cz/vyprodej-elektricke-auticko-injusa-big-wheels-kart-electric-12v-p92605
v dvoch rokoch nás bavili knižky, lego kocky, auto odrážadlo a všetko čo vydávalo zvuky - autíčka, zvukové knižky, detský telefón a pod 🙂
moj sa najradsej hraje s trojkolkou, nema este 2 roky len rok a pol, ale to nevadi, deti maju radi hracky kde sa hybu hlavne v tom veku,alebo kup auticko do zahrady take velke, moj zboznuje take veci, neviem do akej sumy sa chces zmestit, ak mensej tak nejake auticko na ovladanie a pod, je aj od 2 rokov