S akymi hrackami sa hraju vase 7 mesacne deti, ktore este nesedia?
@janulcek33 Nas sa velmi nehral. Iba sa vsetko snazil narvat do ust....
Ak vas este ani nelozi tak dobre su:
Hrazda s vysiacimy kruzkami a hrkalkami. Ikea ma skvelu. Daju sa tam hrkaly obmienat, priviazala som svoje vlastne vytvory, dala hrkalku na gumicu a vtedy to ziskalo uplne novy rozmer
Tiez deka/podlozka z IKEI.. su na nej prisite rozne tvory co pistia, sustia, trblietaju sa.
Hulahop kruh na ktory som priviazala rozne veci z roznych materialov. Polozila na zem a syna dala na brusko do stredu. On vsetko obchytaval, skumal a otacal sa dookola za novymi vecami.
Zrkadlo. Bud sme ho priniesli k zrkadlu na stene alebo dali zrkadlo na zem. Toto ho stale bavi... usmieva sa sam na seba tak sladko...
Moj sa hral hodinu s plastovym vesiakom do skrine 😂 z normalnych hraciek vsetko co ma snurky alebo vysacky a potom taka vychytavka je q-ball , babatka to maju radi lebo sa im dobre chyti a je lahka
@andreatytler Praveze sa plazi, dava sa na 4 uz aj zacina lozit takze lezanie na chrbate uz davno nehrozi
@janulcek33 Nas ma tu hrazdu s vysiacimi kruzkami slate velmi rad a to uz chodi okolo nabytku. Ked stvornozkoval tak sa s tym hral na kolenach a potom sa s jej pomocou vytiaho na nohy a hra sa s tym postojacky.
Odkedy zacal lozit travi vacsinu casu objavovanim veci v dome a tie su lepsie ako hracky.
Vesiaky ma tiez rad ale vsetko ho bavi len 5-10 minut
Tie vysacky su ako magnet.
Strapce na deke, koberci
Elektricke kable
Pracky na drevakoch alebo kociku alebo nosici...kovove, umelohmotne
Igelitove sacky (vzdy s dozorom)
Kremy v tubach (zdy s dozorom)
Plastove flase prazdne alebo s trochou vody
Valcek na zberanie vlasov zo siat
Gumene topanky Crocs
Umelohmotna detska lyzicka
Zubna kefka
Handricka namocena do studenej vody
Zaclony
Moje vlasy, usi, nos, usta a pupok
No a potom je posadnuty zasuvkami v stene, mobilmi, dialkovymi ovladacmi, laptopmi, papierovymi vreckovkami v krabicke, bytovimy kvetmi, mackou a nasim jedlom ale to mu nedovolime.
Co ma rad ten tvoj?
@janulcek33 momentálne len všade leze a leze. Ale keď tam mame ze *prvé kocky" od Fisher Príce tak s tym sa dokáže prehrať 🙂