Hračky pre 6+ mesačné dievčatko

sisuliik
16. jún 2021

Ahojte mamičky,
Prosím potrebujem poradiť/inšpirovať aké hračky kúpiť pre moju malú. Bude mat budúci mesiac 6 mesiacov a chcela by som aby už mala zopár takých hračiek ktoré zas vydržia aspoň na pól roka so zábavou pre ňu. Ďakujem

marianarem
16. jún 2021

@sisuliik Nasmu sa dlho pacila napriklad textilna knizka.

ivangeline
16. jún 2021

Knihy v tomto obdobi su vacsinou fajn ale mojej ulahodili az po roku. To musis skusat...nevies..co ju bude bavit dlho a este k tomu pol roka. :D Moju bavilo len chodenie vonku... a vsetko 5sek.. Po roku uz viac knihy a vysavac a uz odrazadlo (uci sa) a inak vsetko len 5sek..ci kreslenie,fazulky,hracky kadejake,vkladacky,zvukove.. Nema velku trpezlivost. xD Za to starsi lri vsetkom vydrzal dlhsie. ;)

jaskolka
16. jún 2021

Textilné knihy, zvukové hračky, u nás mala usoech aj hrazdicka so zvukovou doskou.

zuvelyn
16. jún 2021

Musis skusat. Moj bazi po knihach od narodenia cize u nas vedu obrazkove knizky vo velkom, najma take male s hrubymi stranami co si vedel chytit do ruky. Potom cokolvek co vedel strcit do pusy, rozne hryzatka, Oball hracky ktore sa daju dobre chytit, a v podstate cokolvek, s cim sa este nevdel hrat ale vedel to obzerat. Takze som mala aj nejake vkladacky (ktore ho ale nevaia dozeraz :D ), drevene puzzle, rozne plastove srandy (drevene hracky moj uplne ignoruje) Zvukové ale tie mozno len dve tri. Ale celkovo v 6mes sme sa nejako nehrali s hrackami, to vacsinou len pozeral co robim v domacnosti, ked sme boli v kuchyni dala som mu habarku do ruky, ked som vyberala pradlo alebo stalala postel tak som m popisovala ze co a tak.

mattildaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz