Prosím odporúčate čo kúpiť na narodeniny pre 2rocne dievca. Albi kúzelné čítanie kupuje krstný a ja som ostala bez nápadu. Chcela by som niečo kreatívne, náučné, čo by také malé dieťa aj bavilo . Ďakujem
Lego, spoločenskú hru, nástroje na prácu s plastelínou...
klasicke drevene kocky alebo take vkladacky kde sa do tvarov vkladaju zvieratka (vyhladaj puzzle pre 2r.deti), podlozku kde sa kresli perom,ktore sa naplni vodou. Podlozka vyschne a moze kreslit znova, lego duplo (kludne aj bez temy - len samotne kocky), knizky s otvaracimi okienkami s tvrdymi stranami, magneticka skladacka - velke kusy, ktore neda do ust roznofarebne tvary, alebo balenie roznych plastovych zvieratiek a s tymi drevenymi kockami mozte stavat domceky,ohradky (s tym sa vyhra aj vo vyssom veku) , rozne magneticke skladacky, kde napr. sklada obrazky krajinky, oblieka panacika, kufrik pre "doktorku", ak este nema tak nieco do detskej kuchynky (napr. latkove alebo plastove jedlo) a obom detom sa osvedcil plastovy vozik ( predavaju aj v draciku) - moze vonku ale aj doma v nom vselico prevazat alebo pomahat "nakupovat" mame. Mojho syna bavilo, ked sme sli na nakup a on si tam viezol babovku alebo rozky 😀 alebo mozno roztahovaci polstan ak maju doma dost miesta. Bude mat taky vlastny maly kutik a je to zas ine miesto na hranie.
Našu maličkú bavia farmárske zvieratka z Lidl a kniha pavucik zlatusik
K tomu peru môžeš kúpiť ďalšie knihy…
A maš
Puzzle, hra ovocny sad, voskovky jar melo, prstove farby, take bodkovacie farby, peciatky, vsetky tieto a vela inych maju babyknihy napr
Detsku kuchynku, detsky kuchynský riad, zelenina na krájanie pre deti, tabuľa(lidl je super), lego… odrazadlo, kolobezka, ruksak, detsky kufor(ak cestujú veľa), detska hojdačka… milión veci mi preslo hlavou, u nás toto všetko využívame denne 😁
https://www.martinus.sk/?uItem=750879
Tato kniha ju určite poteší. Nie je to len kniha, zároveň sa s ňou hra.
Alebo veľké drevené koráliky. Pripadne veľkú mozaiku pre najmenších.
https://www.agatinsvet.sk/mozaika-fantacolor-ju...
Toto našu veľmi dlho bavilo.
Potom sú ešte zaujímavé pracovné zošity a knihy a taktik.sk ak by si chcela niečo vyslovene takéto. Jeden deň objednáš, na druhý to máš.
Aj svojtka ma zaujímavé veci.
Magnetickú tabuľu