Vianoce sa pomaličky blížia. Čo kupujete deťom pod stromček? Dajte nejaké tipy, ideálne nejaký spoločný darček pre túto vekovú kategóriu. Každá inšpirácia poteší 🙂
ja mam presne takto stare deti 🙂 a teda tento rok len dorbnosti-spolocenske hry na jemnu motoriku,malej kolobezku a pracovne zosity -kazdej podla veku. o starych rodicov sme si vypytali tanecnu podlozku,albi pero a este jedny bobi 🙂 Ja mam dve baby,tak to viem vybrat,aby sa hodilo obidvom
Ahoj my máme Albi pero a kniziek podľa v novej kategórie nájdeš veľa. Ďalej máme pexeso, to sa dá hrať aj s menšim aj s väčším dieťaťom. Ďalšie sme kúpili kvido kúzelné kreslenie to je tiež podľa veku rozdelené. Mladšiemu môžeš farby od kvida vziať a starsiemu zase ja motoriku s fixkami. Ďalej je dobre aj človeče pre najmenšie deti s obrázkami na kocke namiesto čísiel. To tiež vie hrať aj mladšie aj staršie dieťa. Dobrá je aj trampolína do vnútra tam vedia tiež obe deti skákať.
Ja mam 2och chlapcov 2 a 5. Obom sme im kupili zimne kombinezy, starsiemu lyze pod stromcek. Vela oblecenia. Z hraciek dostali kazdy dracik katalog a mali si zakruzkovat kazdy 10 veci a z toho im kazdemu Jezisko donesie 5, ak budu posluchat. Tak si kruzkovali a podla toho im kupime. Je tam minecraft lego, mladsi hasicske lego, mladsi dinosaura a robota, starsi babukang, potom niaku spolocensku hru si starsi vybral. No kruzkovali ako divi. Cize pojdem do dracika to buduci tyzden nakupit.