Hračky pre 2 a 5 ročné deti

9. nov 2021

Vianoce sa pomaličky blížia. Čo kupujete deťom pod stromček? Dajte nejaké tipy, ideálne nejaký spoločný darček pre túto vekovú kategóriu. Každá inšpirácia poteší 🙂

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petik22
9. nov 2021

ja mam presne takto stare deti 🙂 a teda tento rok len dorbnosti-spolocenske hry na jemnu motoriku,malej kolobezku a pracovne zosity -kazdej podla veku. o starych rodicov sme si vypytali tanecnu podlozku,albi pero a este jedny bobi 🙂 Ja mam dve baby,tak to viem vybrat,aby sa hodilo obidvom

martina1201
9. nov 2021

Ahoj my máme Albi pero a kniziek podľa v novej kategórie nájdeš veľa. Ďalej máme pexeso, to sa dá hrať aj s menšim aj s väčším dieťaťom. Ďalšie sme kúpili kvido kúzelné kreslenie to je tiež podľa veku rozdelené. Mladšiemu môžeš farby od kvida vziať a starsiemu zase ja motoriku s fixkami. Ďalej je dobre aj človeče pre najmenšie deti s obrázkami na kocke namiesto čísiel. To tiež vie hrať aj mladšie aj staršie dieťa. Dobrá je aj trampolína do vnútra tam vedia tiež obe deti skákať.

lianka123
9. nov 2021

Ja mam 2och chlapcov 2 a 5. Obom sme im kupili zimne kombinezy, starsiemu lyze pod stromcek. Vela oblecenia. Z hraciek dostali kazdy dracik katalog a mali si zakruzkovat kazdy 10 veci a z toho im kazdemu Jezisko donesie 5, ak budu posluchat. Tak si kruzkovali a podla toho im kupime. Je tam minecraft lego, mladsi hasicske lego, mladsi dinosaura a robota, starsi babukang, potom niaku spolocensku hru si starsi vybral. No kruzkovali ako divi. Cize pojdem do dracika to buduci tyzden nakupit.