Hračky na dlhú cestu

alomka111
11. apr 2023

Viete mi poradiť nejaké zaujímavé hračky na dlhšiu cestu autom. Ideme v lete do Chorvátska a naša malá bude mať už 18 mesiacov, no chcem jej kúpiť niečo nové aby som ju zabavila. Máte s nejakými hračkami dobré skúsenosti? Ďakujem za rady.

kvojtanikova
11. apr 2023

u nas mali velky uspech magneticke hracky - hlavolamy (tangram), potom take tie knizky so suchymi zipsami, plno zien ich vyraba ako handmade, su tam ulohy, ze prirad zvieratko k tienu, vyber spravny pocet...atď., akoze jasne, ze 18mes. dieta nebude vediet vsetko spravne, ale pacilo sa im s tym manipulovat a nepadalo im to, lebo to bolo bud na magnet alebo na ten zips. Potom take nejake odolne hrube farbicky a podlozku na kreslenie, no a potom uz len hry s niekym, spolocne "citanie" si kniziek, pocuvanie rozpravok cez CD. Verim, ze 18mes.dieta ti este vacsiu cast cesty prespi, takze do Chorvatska to bolo celkom ok, s pauzami na toaletu, jedlo, atd´.

galganka
11. apr 2023

V aute máme iba pár hračiek, ale medzi obľúbenú stálicu patrí taštička od Štítkar - latkové hračky. To je jedna super vec. Kupovala som to cca rok a pol keď mala a teraz bude mať tri a stále ju to baví. Je to vlastne taštičková verzia quiet book.