Hračky kúpené cez ebay

manuska87
8. dec 2014

Ahojky ŽIenky, chcem sa spýtať, či už niektorá z vás objednávala hračky cez ebay, sú nebezpečné, alebo niečo, také, ja by som chcela nejaké objednať, ale okolie ma odhovára, čo vy na to hovoríte, máte skúsenosti?

sissy27
8. dec 2014

@manuska87 to záleží, od akého konkrétneho predajcu si tovar vyberieš...sú tam aj čínske šmejdy, aj normálne kvalitné veci...

manuska87
autor
8. dec 2014

No ale ako zistim zeč ci je to kvalitné alebo nie?

katrinka8
8. dec 2014

@manuska87 - musíš staviť na značku - odsledovať, či je originál alebo len kópia. Niekedy si stačí všimnúť napr. na bábikách bližšie fotku a tam vidno, že zblízka má proste inú tváričku ako originál. NIektorí predajcovia majú pri tovare dané oficiálne logo firmy (napr.originál logo Disney). Neviem, aké konkrétne hračky chceš kupovať. Ale ak si nie si istá niečím, či je to OK, ja by som do toho nešla, najmä pokiaľ to je pre malé dieťa.

tana2278
8. dec 2014

Normalne=znackove (lego a pod.) nove hracky na e bay su drahe. Pomaly drahsie ako u nas plus postovne. Lacne hracky su z Hong Kong free shiping a su to fake. Nehovoriac o tom z coho vlastne su vyrobene. Ak to chces pre dieta, ktore sa Ti ma narodit tak rozhodne NIE.