Hračkársky kočík pre chlapca

4. aug 2024

Kúpili by ste synovi detský kočík na hranie, ak by ste videli záujem o to? 😀 Vozil by zvieratká plyšové a je to pohodlnejšie, ako tatrovka a autá. Dostanem debilné poznámky, či ani nie? 😀

anjelicek26
4. aug 2024

Jasne planujeme aj kuchynku, obchod, kocik, ved raz bude otec... blbe poznamky okolia si nevsimaj, oni asi stale idu stary model, ze chlap sa po praci vyvali na gauc a zena nech maka okolo deti a toto chcu aj pre svoje nevesty 🙄 Zatial mi padol tento hrackarsky ABC design do oka, ale mame este zo dva roky cas na vyber 😂

duppka13
4. aug 2024

Mam sice dceru ale neprejavila zaujem o kocik. Ak by som mala chlapca a prejavil by zaujem tak by som bez problemov kupila

autor
4. aug 2024

@anjelicek26 yes bože, ďakujem 😀 to je perfektné, treba podľa mňa deti všestranne rozvíjať. Ja len nechcem počúvať blbosti typu "ste chceli dievcatko, coo" 😅 nemám na to celkom nervy.
Btw, koč parádny, pokukam tiež, ďakujem za tip. 🙂

zitaje
4. aug 2024

Keď bola moja najstaršia dcéra malá (už je dospelá), bol u nás na ihrisku taký Miško, ktorý stále chodil s modrou hračkárskou buginou, v ktorej vozil maca. Bol strašne zlatý a bolo to úplne v pohodičke a taký bol spokojný spolu s maminou, že podľa mňa presvedčil aj prípadných nerozhodných 😀
Môj syn si raz pýtal na Vianoce Kena 😀 hrával sa so sestrou s barbinami, tak čo. Aj dostal. Keď má záujem, nech sa hrá 🙂

autor
4. aug 2024

@zitaje to je zlaté. 😀 Môj syn si tiež raz požičal od dievčatka na ihrisku a nasúkal tam dinosaury 😀 keď som ho videla ako sa snaží a teriga sa s ním dookola, je to milené. 😀

reanda
4. aug 2024

aj moj sa hraval s kocikom

deedol
4. aug 2024

Aj moj mal, nevozil v nom nic, bavilo ho s nim jazdit 🙂

autor
4. aug 2024

@reanda tak toto je pecka 😅

evaachesa
4. aug 2024

Jasné že áno a kľudne dokup aj žehliacu dosku...budúca nevesta ti poďakuje. ☺️
Môj syn má kuchynku a veľmi rád mi pripravuje kávu s koláčom. Minule sa hral s kinetickým pieskom a vysypal sa mu na zem...tak som ho sledovala čo urobí a on zrazu vytiahol spoza kuchynky lopatku s metličkou a začal to zametať. 😎😍

marllik
4. aug 2024

kúpila som synovi modrý jednoduchý golfáčik. Vozil v nom svojho oblubeneho maca.

rozculena
4. aug 2024

@reanda odpadla som 😀

fidea
4. aug 2024

Ahoj, ja som tiež synovi zaobstarala kočík, keď bol malý, lebo ho veľmi chcel.. vozil potom svojskym spôsobom plyšovú megaovcu po byte, v štýle pretekár F1 😂 Páčili sa mu aj bábiky bábätká, takú sme nakoniec nekúpili, ale hral sa s mojou starou Barbie, tiež svojsky.. Povedala som mu, že sa každý môže hrať s tým, čo sa mu páči.

gabriela2952
4. aug 2024

Nerozdelujem ci je hračka ,,chlapčenská alebo dievčenská,, keď sa mu páči kocik tak nech ho ma 🙂

30katrusa40
4. aug 2024

Mne dcéra aj syn najradšej behali s nákupným vozíkom. Ale syn občas zobral dcére kočík a behal s ním, bol ružovo modrý s medvedíkmi 😉

skumavka
5. aug 2024

Synovi sme kúpili modrý golfový kočík, vozil v ňom medveďa aj ho prezliekal. Dnes má 8 rokov a je to čistý chalanisko s futbalovou loptou.

suzitok
5. aug 2024

Môj síce kočík nechcel, mal nákupný košík, ale chcel bábiku - bábätko, tak som mu jednu kúpila aj so šatami na prezliekanie...tiež neriešim pre koho je hračka určená...

galganka
5. aug 2024

Mali sme. Kočíkoval plyšové ovečky. Blbé reči ani veľmi neboli, skôr iba pohľady a pár tetušiek sa ho snažilo presvedčiť, že to vlastne stráži kočík sestričke, ale moc nepochodili, lebo tá bola pri nás s vlastným kočíkom. 😀

jaskolka
5. aug 2024

Ja síce mam chlapca aj dievča, čiže sa hrajú vzájomne s hračkami, ale bežne syn behá s jej kočíkom, vozí tam dinosaurov 😆. Varia v kuchynke, ona zase sa hrá s vlacikmi, autami. Takže bez problémov by som kúpila aj tak chlapcovi kuchynku ci bábiku a opačne dievčatku by som dopriala vlaky, aj bagre, ci auta

tomcimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
5. aug 2024

Moj si poziciaval ruzove kociky od mladsej sestry. Mal svojho plysoveho zraloka, o ktoreho sa prikladne staral. Normalny chlapec z neho vyrastol.

pribinak
5. aug 2024

Ja som kedysi kúpila Modry kočík a macika pre synovca. Synovec sa krásne d kočíkom prehral. Švagra skoro odviezla sanitka. Mal úzkosť že zo syna vyrastie gay. Sestra sa smiala, ale švagor bol urazený
Dnes je takmer dospelý, naháňa frajerky.

bibina32
5. aug 2024

Áno, v škôlke sa tiež chlapci hrajú s kočíkmi.

len_nig
5. aug 2024

Jasné že áno, nevidím na tom nič dievčenské veď aj môj manžel chodil s kočíkom 😊

michaella24
5. aug 2024

Môjho kočík bavil len chvíľočku, tak išiel nazad na poval, no má kuchynku, rád nám varí, robí koláčiky. Potom objavil môj starý Barbie nábytok a domček a s tým sa rád hrá. Dokonca aj Barbie hasičku a šaty na výmenu som mu dokúpila 😂 No a čo, deťom je to jedno, nerozlišujú pre koho sú hračky určené. Sú to len hračky.

svetlonos
5. aug 2024

V pohode kúp 😀 náš ma kuchynku, kolísku, bábiku. Nadšene varí a stará sa o svoje bábätko. Keď bude chcieť, kludne mu aj kocar kúpim. Aj môj muž vozí maleho v kocari a nerobí ho to menej chlapom.
Ja nie som za to, ze muz ma mat v ruke len náradie q robiť len "chlapske prace".
Maly ma aj vŕtačku a vyrobiť si vseluco z hracie. Napriklad ma malu hadicu z vysávača. Ta je vysávač, hasiaci prístroj, vŕtačka... Co zrovna potrebuje 😀

dusankomoj
5. aug 2024

Kamaratkin syn mal od mojej dcéry požičaný kočík už pred viac ako 20r,parkoval si ho pri posteli a vozil v ňom medvedíka a autá. A ani vtedy s tým nikto nemal problém.

ronie338
5. aug 2024

Moja sestra bola chlapcisko, len auta, žiadne bábiky. V 14tich povedala ze ona nikdy nebude nosiť podpätky a šaty. O 13 rokov neskôr nosí šaty, sukne aj podpätky a ma 2 dcéry. Nech sa hra každý s čím chce

kulumulu123
5. aug 2024

Moj syn sa doterau hrava s kocikom ma 4r ja v tom problem nevolidim a ak niekto ano tak je to jeho problem nie moj... Tiez raz bude otec... Aj moj muz nezne kocikoval, prebaloval, kupal alebo cokolvek zvladol okoko deti.....

simona92101
5. aug 2024

@reanda toto je bombove 😃

simona92101
5. aug 2024

Mam 2 dcerky a vacsina ich hraciek su nedievcenske hracky,t.j auticka,bagre,dokonca mega obrovske hasicske auto.labkova patrola je samozrejmost.starsia 5r fici teraz na Star wars legu,s tatom spolu skladaju😃obe dostali od babiek kocik a kocik stoji doteraz v kute🤷‍♀️ tak dufam,ze aspon najmladsi syn sa bude hrat s kocikmi,nevidim na tom nic zle 😉