Kúpili by ste synovi detský kočík na hranie, ak by ste videli záujem o to? 😀 Vozil by zvieratká plyšové a je to pohodlnejšie, ako tatrovka a autá. Dostanem debilné poznámky, či ani nie? 😀
Mam sice dceru ale neprejavila zaujem o kocik. Ak by som mala chlapca a prejavil by zaujem tak by som bez problemov kupila
@anjelicek26 yes bože, ďakujem 😀 to je perfektné, treba podľa mňa deti všestranne rozvíjať. Ja len nechcem počúvať blbosti typu "ste chceli dievcatko, coo" 😅 nemám na to celkom nervy.
Btw, koč parádny, pokukam tiež, ďakujem za tip. 🙂
Keď bola moja najstaršia dcéra malá (už je dospelá), bol u nás na ihrisku taký Miško, ktorý stále chodil s modrou hračkárskou buginou, v ktorej vozil maca. Bol strašne zlatý a bolo to úplne v pohodičke a taký bol spokojný spolu s maminou, že podľa mňa presvedčil aj prípadných nerozhodných 😀
Môj syn si raz pýtal na Vianoce Kena 😀 hrával sa so sestrou s barbinami, tak čo. Aj dostal. Keď má záujem, nech sa hrá 🙂
@zitaje to je zlaté. 😀 Môj syn si tiež raz požičal od dievčatka na ihrisku a nasúkal tam dinosaury 😀 keď som ho videla ako sa snaží a teriga sa s ním dookola, je to milené. 😀
Aj moj mal, nevozil v nom nic, bavilo ho s nim jazdit 🙂
@reanda tak toto je pecka 😅
Jasné že áno a kľudne dokup aj žehliacu dosku...budúca nevesta ti poďakuje. ☺️
Môj syn má kuchynku a veľmi rád mi pripravuje kávu s koláčom. Minule sa hral s kinetickým pieskom a vysypal sa mu na zem...tak som ho sledovala čo urobí a on zrazu vytiahol spoza kuchynky lopatku s metličkou a začal to zametať. 😎😍
kúpila som synovi modrý jednoduchý golfáčik. Vozil v nom svojho oblubeneho maca.
Ahoj, ja som tiež synovi zaobstarala kočík, keď bol malý, lebo ho veľmi chcel.. vozil potom svojskym spôsobom plyšovú megaovcu po byte, v štýle pretekár F1 😂 Páčili sa mu aj bábiky bábätká, takú sme nakoniec nekúpili, ale hral sa s mojou starou Barbie, tiež svojsky.. Povedala som mu, že sa každý môže hrať s tým, čo sa mu páči.
Nerozdelujem ci je hračka ,,chlapčenská alebo dievčenská,, keď sa mu páči kocik tak nech ho ma 🙂
Mne dcéra aj syn najradšej behali s nákupným vozíkom. Ale syn občas zobral dcére kočík a behal s ním, bol ružovo modrý s medvedíkmi 😉
Synovi sme kúpili modrý golfový kočík, vozil v ňom medveďa aj ho prezliekal. Dnes má 8 rokov a je to čistý chalanisko s futbalovou loptou.
Môj síce kočík nechcel, mal nákupný košík, ale chcel bábiku - bábätko, tak som mu jednu kúpila aj so šatami na prezliekanie...tiež neriešim pre koho je hračka určená...
Mali sme. Kočíkoval plyšové ovečky. Blbé reči ani veľmi neboli, skôr iba pohľady a pár tetušiek sa ho snažilo presvedčiť, že to vlastne stráži kočík sestričke, ale moc nepochodili, lebo tá bola pri nás s vlastným kočíkom. 😀
Ja síce mam chlapca aj dievča, čiže sa hrajú vzájomne s hračkami, ale bežne syn behá s jej kočíkom, vozí tam dinosaurov 😆. Varia v kuchynke, ona zase sa hrá s vlacikmi, autami. Takže bez problémov by som kúpila aj tak chlapcovi kuchynku ci bábiku a opačne dievčatku by som dopriala vlaky, aj bagre, ci auta
Moj si poziciaval ruzove kociky od mladsej sestry. Mal svojho plysoveho zraloka, o ktoreho sa prikladne staral. Normalny chlapec z neho vyrastol.
Ja som kedysi kúpila Modry kočík a macika pre synovca. Synovec sa krásne d kočíkom prehral. Švagra skoro odviezla sanitka. Mal úzkosť že zo syna vyrastie gay. Sestra sa smiala, ale švagor bol urazený
Dnes je takmer dospelý, naháňa frajerky.
Áno, v škôlke sa tiež chlapci hrajú s kočíkmi.
Jasné že áno, nevidím na tom nič dievčenské veď aj môj manžel chodil s kočíkom 😊
Môjho kočík bavil len chvíľočku, tak išiel nazad na poval, no má kuchynku, rád nám varí, robí koláčiky. Potom objavil môj starý Barbie nábytok a domček a s tým sa rád hrá. Dokonca aj Barbie hasičku a šaty na výmenu som mu dokúpila 😂 No a čo, deťom je to jedno, nerozlišujú pre koho sú hračky určené. Sú to len hračky.
V pohode kúp 😀 náš ma kuchynku, kolísku, bábiku. Nadšene varí a stará sa o svoje bábätko. Keď bude chcieť, kludne mu aj kocar kúpim. Aj môj muž vozí maleho v kocari a nerobí ho to menej chlapom.
Ja nie som za to, ze muz ma mat v ruke len náradie q robiť len "chlapske prace".
Maly ma aj vŕtačku a vyrobiť si vseluco z hracie. Napriklad ma malu hadicu z vysávača. Ta je vysávač, hasiaci prístroj, vŕtačka... Co zrovna potrebuje 😀
Kamaratkin syn mal od mojej dcéry požičaný kočík už pred viac ako 20r,parkoval si ho pri posteli a vozil v ňom medvedíka a autá. A ani vtedy s tým nikto nemal problém.
Moja sestra bola chlapcisko, len auta, žiadne bábiky. V 14tich povedala ze ona nikdy nebude nosiť podpätky a šaty. O 13 rokov neskôr nosí šaty, sukne aj podpätky a ma 2 dcéry. Nech sa hra každý s čím chce
Moj syn sa doterau hrava s kocikom ma 4r ja v tom problem nevolidim a ak niekto ano tak je to jeho problem nie moj... Tiez raz bude otec... Aj moj muz nezne kocikoval, prebaloval, kupal alebo cokolvek zvladol okoko deti.....
@reanda toto je bombove 😃
Mam 2 dcerky a vacsina ich hraciek su nedievcenske hracky,t.j auticka,bagre,dokonca mega obrovske hasicske auto.labkova patrola je samozrejmost.starsia 5r fici teraz na Star wars legu,s tatom spolu skladaju😃obe dostali od babiek kocik a kocik stoji doteraz v kute🤷♀️ tak dufam,ze aspon najmladsi syn sa bude hrat s kocikmi,nevidim na tom nic zle 😉
Jasne planujeme aj kuchynku, obchod, kocik, ved raz bude otec... blbe poznamky okolia si nevsimaj, oni asi stale idu stary model, ze chlap sa po praci vyvali na gauc a zena nech maka okolo deti a toto chcu aj pre svoje nevesty 🙄 Zatial mi padol tento hrackarsky ABC design do oka, ale mame este zo dva roky cas na vyber 😂