Ahojte mamicky chcem kupit pre bratovho syna ma 5 mesiacov nejaku hracku do 100€ nieco na rozvoj logiky daco take, vdaka
@dominik2795 prilis vysoka suma na take male dieta.. mozno kocku ktora ma na kazdej strane nejake aktivitu(neviem ako sa presne vola)alebo nejaku zvukovu knihu so zvieratkami..
A taketo nieco? https://m.heureka.sk/choditka/chicco-123-strieb...
@dominik2795 ako zarazila som sa... Len prosím nekupuj chodítko... Za prvé má len 5 mesiacov chodiť sa bude učiť okolo roka približne... A alza druhé je to nezdravé - tým sedením v tom keď ešte nevie chodiť sa mu vytvorí tlak na chrbticu čo bude v dospelosti určite cítiť, minimálne ja mám boľavý chrbát po menšej aktivite a to mám 21... A navyše pri tom môže veľmi rýchlo začať špičkovať čo je tiež zlé kvôli chodidlu aj kvôli chrbtici... Týmto chodítkom dieťaťu akurát tak zničíš zdravie...
@dominik2795 chodítko takéto nie, v ktorom dieťa sedí. Radšej dáky hráči stolík, pultik, alebo niečo, čo by de aktívne pred sebou tlačiť. Chodítka/pavúky nie sú z pohľadu vývinu chôdze ideálne.
@dominik2795 radšej kúp nejakú hrkálku, obrázkovú knižku kde na jednej strane je len jeden jednoduchý obrázok na bielom pozadí, ak niečo drahšie tak fisher price alebo podložku s hračkami nad sebou čo aj zvuky sa dajú púšťať...
ale osobne ti poviem že také malé dieťa to nerieši... Možno to bude zbytočne zavadzať... Skús sa opýtať aké plienky nosí a kúp balenie plienok alebo zisti veľkosť oblečenia a niečo pekné mu vyber... to poteší hlavne rodičov babu je to aj tak jedno...
@dominik2795 aj za mna jednoznačne ten Fisher price hovoriaci psík ...
@dominik2795 my sme kúpili interaktívny stolik a takú spiralovitu drahú kde si pustá guličky úplne je nadšený z toho iné hračky ho nezaujímajú ešte ako tak mame taký bubon s klavír
Kniha, super je edicia Minipedie od Svojtka. O chvíľu ho zacnu bavit.. alebo aj hocičo iné od nich, maju paradne knihy
Alebo nechcu jedalensku stolicku? Za hracky zbytočne toľko platit
Tak kupil som toto https://www.predeti.sk/aktivne-centrum-ready-to... mozem to do 2 dni vratit tak neviem tiez tu je v kosiku ale nechodi no dominika63 vies mi dat nazov tych hraciek prosim ta?
My sme dostali ako hracku na nejakych 7-8 mes taketo kocky... su uzasne lebo su take makke, gumove, dieta ich vie bezpecne oblizovat, hrat sa, valat sa po nich, nic sa mu nestane... vybera si ich rad z vedierka kocku po kocke a potom casom zacne staviat prve pyramidky... a to vedierko je celkom kompaktne sikovne..
@dominka63 my mame presne tento interaktivny stolik (darovany pouzivany od sesternice) co je na druhom obrazku a je uplne uzasny a nas maly ho mal v tom veku od cca 9 mesiacov velmi rad hlavne kvoli tym gulickam. A drzalo ho to dost dlho. A pritom ani zvuky nam uz nefungovali. Odporucam na 150% 😁 ten, co dal @dominik2795 sa mi az tak nepaci, lebo tam to dieta je v sedatku. To podla mna nie je moc zdrave. Lepsie ked sa vie pri nieco postavit sam a stat tam kym sa udrzi.
Ten stolik tam presne mali no nic tak pojdem to vymenit zajtra 🙂 dakujem baby 🙂 a asi kupim aj toho psika
@dominik2795 do 100€?
Kúp niečo od Fischer-Price (hovoriaci psik napríklad) a zvyšok peniažkov mu daj do obálky alebo na účet.