Ahojte , Rada by som vás poprosila o pomoc . Pre moju dcérku 3,5 mesačnú zháňam niečo , čo mi ju zabaví aspoň na chvíľku . Len pre krátku predstavu , je chúďatko uležaná , ale ešte nevie a nemôže sedieť v stoličke . V nosiči a v šatke je tretia svetova . Takze , aby mi muž neutiekol za druhou a mohla cez deň kým je v práci aspoň uvariť rýchly obed či oprat a ozehlit , potrebovala by som dcérku aspoň na chvíľku zabaviť . Pacia sa jej a predstavovala by som si nejakú svetelnú blikajúcu a hrajúcu hračku , ktorá by upútala jej pozornosť aspoň na pár minút . Veľmi sa jej páči blikajúci telefonik , krory však hra krátke cca 15 sekundové pesničky a pre ďalšiu je potrebnú stlačiť ho. Ona Toho ešte schopná nie je a mne to príliš nepomôže keď musím telefón stláčať . Takze moja predstava by bola hračka , ktorá svieti , bliká a hra aspoň 15 minút . Čo jej upúta pozornosť aby som ja mohla ísť do vedľajšej izby aspoň na chvíľku. Alebo mi prosím niečo odporucte. K odporučeniu : nevie este sama nič poriadne držať tobôž nie stláčať . Pacia sa jej zvuky svetielka . Nemusí to byt len hračka akú som popisala . Možno viete odporučiť niečo iné a bola by som strašne vďačná
Prosím ak niečo nájdete pošlite link alebo podobne ďakujem .
Ďakujem
Môj má 2 mesiace a na dlhšie sa zabaví s hracou dečkou s hrazdičkou, s hrazdičkou zavesenou nad kočikom a aj vybračne kresielko s hrazdičou má rád a samozrejme keď je na brušku a obložím ho hračkami tak vydrží
Moju dlho nic nebavilo. Ked mala novu hracku, tak sa zabavila, ale na druhy den ju uz mala okukanu.
Ahoj, nemas doma detsku hrazdicku ? mozes na nu pripevnit detsky kolotoc a ten pustit , nas hral aj 15 minut
alebo vianocne svetielka