Hračka pre 1,5 až 2-ročné dieťa

11. mar 2024

Mamičky, s čím sa vaše deti v tomto veku dokážu najdlhšie pohrať, s akou hračkou? Zháňam darček - inšpiráciu pre darček - pre dieťatko, ktoré pri žiadnej hračke dlho nevydrží. ďakujem 🙂

mimi3008
11. mar 2024

Co tak malovanie vodou?

natall113
11. mar 2024

Mám 2 ročného synovca teraz ho najviac bavia hociaké auta alebo kreslenie, pečiatkovanie všetko takéto kreatívne

klip0
11. mar 2024

Stavebnica, plastelína, všeličo na maľovanie

vreckovka2
11. mar 2024

Nevydrzi samo, alebo vobec nevydrzi? V tomto veku je to normalne. Ale nasho bavilo hrat sa s autami sameho. Spolu sme skladali lego, magneticke kocky, lepili nalepky a hrali sa s plastelinou. To boli asi take naj. Plus knihy vhodne na dany vek.

autor
11. mar 2024

@vreckovka2 ďakujem, dlhšie vydrží len pri knihách.. ale tých má veľmi veľa, preto som chcela niečo iné. Možno skúsim tú plastelínu 🙂

autor
11. mar 2024

@mimi3008 zatiaľ žiadne maľovanie, len rozhádzať pastelky :D

lubkovaandrejka
11. mar 2024

Tiez odporucam plastelinu, mame to iste doma. Nevydrzi dlho pri nicom. Zachranila ma az plastelina😅

autor
11. mar 2024

@lubkovaandrejka nezvykla ju dávať do úst? trošku sa toho obávam

januska12323
11. mar 2024

Kníh nikdy nie je veľa.

pralinka86
11. mar 2024

Vtedy niekedy zacali pomaly take drevene vkladacky ist, aj malovanie vodou, vsakovake samolepky, len lepit a lepit hocico hocikam, kniha s magnetkami, tie sice boli vsade ale zabavil sa a aj také magneticka tabula a ukladat tam obrazky, je ich vela, rozne temy

minesasubu
11. mar 2024

Plastove prisavky stavebnica je top a velmi vela vyuziti
https://www.mall.sk/vytvor-sam/komforthome-stav...

andrea_82
11. mar 2024

V tom veku pomaly zacal skladat lego duplo. S tym sa vyhral doslova hodiny

lubkovaandrejka
11. mar 2024

Nedala ani raz. Akurat k nosu, povedala,ze vonia a hrala sa dalej :D ale tak asi zavisi od dietata

dzejsik
11. mar 2024

Kuzelne citanie /Albi pero/ Spievankovo, Doprava

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz