Hracie deky - názory a skúsenosti

katuli3nocka
29. apr 2014

Ahojte mamičky,

premýšľame nad kúpou hracej deky keďže do konca mesiaca máme zľavový kupón a chceme ho využiť.
Aké máte skúsenosti, aké sú Vaše názory na tieto hracie deky? Poprípade aké máte a čo na to Vaše deti?

Za všetky názory, rady a ostatné Vám moc moc ďakujem;-*

sense
29. apr 2014

mali sme nejako extra ju to nezaujimalo.....

simonkazga
29. apr 2014

moju malú tiež neoslovila ani deka, ani hrazdička

usacek79
29. apr 2014

@katuli3nocka my mame fisherprice jungle a moja ju zboznuje 🙂 pod hrazdickou dokaze aj hodinu ani nemuknut, pusta si hudbicku, trieska hrackami o seba atd 😉
kupila som tu z bazaru za par supov 😅

margarita
29. apr 2014

my mame taku nejaku praobycajnu z bazaru, je to taky motylik a tam je zrkadielko, sustatko, hrkalka a piskatko "zabudovane" v kazdom rohu...vyuzila som to viacmenej par mesiacov, ked som ich uz davala na dlhsie na brusko a hlavne sme mali studenu podlahu v predoslom byte, tak aj preto. ale dolezitejsie ako aku deku kupit, je, ze im davas do dosahu ine hracky a podnety, a striedas to, take male deti deka sama osebe neuchvati,z e by sa tam prehrali hodiny 😀
a vyznam stratila v momente, ked sa z nej naucili odgulat prip. odliezt.

gr
29. apr 2014

@katuli3nocka Ahoj, neviem presne, co je to hracia deka, ale je fajn mat akukolvek deku, ktora aspon troska izoluje, je bavlnena, trosku makka a nie je prilis krciva. Deka, ktoru mozes dat na zem a na nu polozit babatko, aby bolo na zemi a objavovalo svet. Babatkam je na zemi dobre, lebo sa mozu prevalovat, posuvat, skumat, maju priestor a hlavne nemozu odnikadial spadnut 😀 Takze ja odporucam kupit akukolvek deku na ktorej sa dietatko bude moct hrat.

annidze
29. apr 2014

My sme dostali pre syna deku aj s hrazdickou-a teda zaujem takmer ziadny. Ovela zaujimavejsie boli pre neho papierove vreckovky, farebne vankuse, ovladace a mobil 🙂

standu
29. apr 2014

my sme pri starsej dcere mali len obyc deku na zemi a hracky dookola. mladsia mala takeho somarika tu z bazaru a pohrala sa tam, vydrzala v pohode, nacahovala sa za hrkalkami. bola dost mala tak rchlo vyrastla ale bola to super vec ako ju mat na dohlad kdekolvek som bola, nosila som ju so sebou. najdolezitejsie z celej funkcie deky je to, ze dieta po 3tom mesiaci podla mna patri na zem, kde ma pevnu podlozku aby sa spravne motoricky vyvijalo. moje deti obe boli na zemi vacsinu dna a aj strasia, aj napriek diagnoze bole sikovna, presli obe takmer tabulkovo vsetkymi fazami od pretacania, po stavanie sa na 4, samostatne postavenie, lezenie a sedenie az po chodzu. takze ak nemas kam davat peniaze, alebo sa fakt oplati, kup, ak nie, hod na zem hrubu deku- my sme davali aj plachtu na nu aby nezuzlala chlpy z deky a striedaj hracky okolo, pripadne kup len hrazdicku.

katuli3nocka
autor
29. apr 2014

Žienky, ďakujem za Vaše rady, ste úplne úžasné🙂

lulu369
29. apr 2014

@katuli3nocka pri dcérke som mala hojdacie kresielko fisher price (bolo to tiež dobré, malá sa mi v ňom vyhrala). pri synčekovi som mala hraciu deku tiež fischer price aj so zvukmi, malý sa v nej vyhral a mohol sa vrtieť ako sám chcel, neobmedzovala ho v pohybe - ako 3 mesačný sa tam krásne vyhral, začal sa viac hýbať, ako 5 mesačný sa sám posadil a pekne sedkal a 6 mesačný už štvornožkoval 🙂
určite nebuš banovať keď ju kúpiš

zabka788
13. jan 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ahojte žienky a mali ste niektorá podložku Parklon? Veľa som o nej čítala, že je vhodná ako pre babatká tak aj pre staršie deti namiesto hracieho koberca. Len je trochu drahšia tak nechcem kupovať mačku vo vreci. Máte niekto skúsenosti?

slnieckostanka
16. jan 2018

Ja som s touto podložkou maximálne spokojná, deti ju majú v detskej izbe. Dobre sa udržiava, nešmýka, keď spadnú, tak tlmí nárazy. Myslím, že ju ocenia aj naši susedia 🙂 Ja som ju objednala z lalalukids

anulienkalenka
22. jan 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@zabka788 My sme ju kupovali dcérke keď mala 8 mesiacov. je super na ležkanie, lozenie aj prvé kročky. Máme ju na podlahe v izbičke, keď sa hrá, aby nesedela na parketách. Je to určite lepšia voľba ako koberec

ross137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz