Hracia penová podložka Parklon

mimanr
13. okt 2016

Ahojte maminky, mate tuto podlozu? Ste s nou spokojne? Videla som ju v detskom kutiku. Malinka ma rok a mame chladnu podlahu, chcela by som nieco makkucke, prilnave k podlahe, comu sa nezdvihaju strany a rohy, aby sa nepotkla. Videla som na nete za 70€. Uff. Nemate niektora doma uz nepotrebnu za dobru cenu, prosim? 😉
Na bazariku som nensla. DAKUJEM.

okulka_db
21. máj 2018
Používateľ okulka_db je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od okulka_db.

Toez by ma zaujimali skusenosti, prosiiim 🙂 maju velmi krasne dizajny aj, ako darcek napriklad

ajka30
21. máj 2018

mam ju, uz druhu, tu predoslu syn roztrhal sandalkami. Teraz sme kupili s takou akoby latkovou povrchovou upravou a zda sa mi este lepsia ako ta predosla- hladka, ta bola taka moc "umela"

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka1981
24. máj 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

za seba urcite mozem doporucit 🙂 my sme ho mali pre maleho, ale uz z neho bohuzial vyrastol, tak sme podarovali dalej.

okulka_db
25. máj 2018
Používateľ okulka_db je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od okulka_db.

Super, moc dakujem za rady 🙂