Ahojte, nemá niekto doma túto hru? Chcela by som vedieť o čo presne v tej hre ide, dcérka bude mať 2,5 roka, máme troška problém s rozprávaním, rozpráva veľa, ale svojou rečou 😀 Tak by som jej to chcela kúpiť, len neviem či pochopí čo po nej chcem a či ju to bude vôbec baviť. Ďakujem za akékoľvek pripomienky 🙂
My sme to minuli rok kupili na vianoce, je to celkom zaujimave pomojlo nam to trosku s pismenom L ale dceru to nebavi dlho hrat fakt max nejakych 10 min. Uz by som to asi viacej nekupila len nam to sedi v policke. Nie je to az take wau ako sa zda.
My sme mali tuším niečo podobné doma a bratovi to celkom pomohlo, pamätám sa, že pekne podľa toho opakoval slová. Ak by si si to nakoniec kupovala, skús sa pozrieť na martinus.sk, kde by to mali mať za prijateľnú cenu. Mám pre teba zľavu na nákup, ktorá ti ušetrí pár euráčov na nákup. http://www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/ 🙂
@1katka Zdravicko máte tuto hru prosím vás obsahuje aj nejaké pravidla hry? Kúpili sme od mamičky a nemáme tam nič take
tak toto aj mna zaujima 😉