Hra Rozhýb si jazýček - skúsenosti

terka1607
8. nov 2016

Ahojte, nemá niekto doma túto hru? Chcela by som vedieť o čo presne v tej hre ide, dcérka bude mať 2,5 roka, máme troška problém s rozprávaním, rozpráva veľa, ale svojou rečou 😀 Tak by som jej to chcela kúpiť, len neviem či pochopí čo po nej chcem a či ju to bude vôbec baviť. Ďakujem za akékoľvek pripomienky 🙂

maxiva
8. nov 2016

tak toto aj mna zaujima 😉

1katka
8. nov 2016

My sme to minuli rok kupili na vianoce, je to celkom zaujimave pomojlo nam to trosku s pismenom L ale dceru to nebavi dlho hrat fakt max nejakych 10 min. Uz by som to asi viacej nekupila len nam to sedi v policke. Nie je to az take wau ako sa zda.

terka1607
autor
8. nov 2016

@1katka 10 minút? Tak to nič moc 😀 Asi kúpu ešte zvážim 🙂

dorottka
8. nov 2016

@terka1607 mozno 10 minut je idealne praveze 🙂 logopedicke cviky sa robia kratko a castejsie, nie raz za cas a hodiny 🙂 to by ani mna nebavilo :D

terka1607
autor
10. nov 2016

@dorottka Tak to je pravda, tie sa robia krátko a často, to som si nejako neuvedomila 🙂 Vy máte tiež tú hru?

sabinka852
10. nov 2016

My sme mali tuším niečo podobné doma a bratovi to celkom pomohlo, pamätám sa, že pekne podľa toho opakoval slová. Ak by si si to nakoniec kupovala, skús sa pozrieť na martinus.sk, kde by to mali mať za prijateľnú cenu. Mám pre teba zľavu na nákup, ktorá ti ušetrí pár euráčov na nákup. http://www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/ 🙂

terka1607
autor
16. nov 2016

@1katka Môžem sa ešte spýtať o čo presne ide v tej hre? Aby som mala aspoň trochu predstavu 🙂

jana005
16. okt 2018

@1katka ahoj,chcela by som sa ta opýtať,či ešte máš tú hru a či ju nepredávaš. Ďakujem

drobceksofy
8. feb 2022

@1katka Zdravicko máte tuto hru prosím vás obsahuje aj nejaké pravidla hry? Kúpili sme od mamičky a nemáme tam nič take