Kočky neviete pomôcť? Zhanam malému hru Padajúce opice....existuje verzia za 9 eur aj za 29 eur....je to v krabici, čiže dnu nevidim, ale podľa obrázku je to to isté. Myslíte že sa to môže lísit v kvalite? rozdiel 20 eur je celkom dosť za plastovu hračku. Nemáte niekto takú hru doma (najmä tu lacnejšiu verziu) či sa oplati kupit ju. dakujem
@matya12 ja som mala tu za 29 eur a prislo mi to ako hromada plastu. Kup tu lacnu verziu.
Tiez som sa zamyslala, ci ta vyssia cena je kompenzovana vyraznou kvalitou/pevnostou. Nakoniec sme kupili tu lacnejsiu a uplne v pohode. Tu drahsiu som realne nevidela.
Asi len vo farbe opiciek. Tie drahé sú hnedé a lacné farebné. Aspoň na obrázku 😁
Toto chcem malej na vianoce 😄 ale 29 za to isté za co môžem dať 10 by som nedala
Ved už v čom sa môže prejaviť nekvalita? Je to len hromada plastu 😄
my veru mame už dva roky tu lacnejšiu a vrelo odporučam...aj kvalitny plast...super zabava...aj tak maju deti vel hračiek...zbytočne drave hračky...onedlho ich to omrzi a budu na poličkach
@matya12 my máme tú lacnú verziu a je úplne v pohode. Myslím, že v pepcu sme ju kúpili.