Hra Padajúce opice

matya12
20. nov 2022

Kočky neviete pomôcť? Zhanam malému hru Padajúce opice....existuje verzia za 9 eur aj za 29 eur....je to v krabici, čiže dnu nevidim, ale podľa obrázku je to to isté. Myslíte že sa to môže lísit v kvalite? rozdiel 20 eur je celkom dosť za plastovu hračku. Nemáte niekto takú hru doma (najmä tu lacnejšiu verziu) či sa oplati kupit ju. dakujem

bamboa
20. nov 2022

@matya12 my máme tú lacnú verziu a je úplne v pohode. Myslím, že v pepcu sme ju kúpili.

bozenas
20. nov 2022

@matya12 aj my máme tú lacnejšiu verziu a nč jej nechýba. neviem si predstaviť čo by tam muselo byť aby som za ňu zaplatila 29€

matya12
autor
20. nov 2022

@bamboa Dakujem za tip!

matya12
autor
20. nov 2022

@bozenas dakujem! chvilu som vahala či to nie je nejaká lacna napodobenina, ale zas je to obyčajný kus plastu, palicky a opice...moc sa na tom skazit neda

kittykat22
20. nov 2022

@matya12 ja som mala tu za 29 eur a prislo mi to ako hromada plastu. Kup tu lacnu verziu.

bozenas
20. nov 2022

@matya12 zo zvedavosti som si to hodila do vyhľadávača a teda žiadny rozdiel tam nie je, ak nerátam ten cenový mega rozdiel :D

zuzanaete
20. nov 2022

Tiez som sa zamyslala, ci ta vyssia cena je kompenzovana vyraznou kvalitou/pevnostou. Nakoniec sme kupili tu lacnejsiu a uplne v pohode. Tu drahsiu som realne nevidela.

tosomja
20. nov 2022

Asi len vo farbe opiciek. Tie drahé sú hnedé a lacné farebné. Aspoň na obrázku 😁

bamboa
20. nov 2022

@tosomja naše lacné sú všetky hnedé.

sszuzu8
20. nov 2022

Toto chcem malej na vianoce 😄 ale 29 za to isté za co môžem dať 10 by som nedala
Ved už v čom sa môže prejaviť nekvalita? Je to len hromada plastu 😄

ernina
20. nov 2022

my veru mame už dva roky tu lacnejšiu a vrelo odporučam...aj kvalitny plast...super zabava...aj tak maju deti vel hračiek...zbytočne drave hračky...onedlho ich to omrzi a budu na poličkach