Chcela by som kupit deckam takuto podobnu hru na Vianoce, paci sa mi ten system, ale vobec sa mi nepaci, ze ma podobu lebky - to im v ziadnom pripade nechcem dat na Vianoce. Neviete nahodou, ci neexistuje nejaka hra na podobnom principe (ze sa striela na svietiaci ciel na stene), ale nema podobu smrtky? Dakujem.
http://www.dracik.sk/hra-lovec-duchov-2-pack/
@sisaha Mali nie su, maju 6 a 4 roky, ale nepaci sa mi to - davat detom smrtky, obzvlast na Vianoce, je to proste moj nazor. A ma im to dat moja svokra pod stromcek a to sa mi zda naozaj nevhodne. Ale hrali sa s tym u kamarata a pacilo sa im to, len by som bola radsej, keby to malo inu formu.
Moj maly 6 rocny to dostal minuly rok tiez na vianoce velmi sa mu to pacilo nevidim v tom nic zle lebka je sucast tela....
Ahojte, chcela by som obmovit temu, ake stare deti hru dostali? Chceme pod stromcek pre 6,5,4 a neviem ci sa nevudu bat. A nemate niekto na predaj?
@hipuska ahoj moji to dostali minuly rok chvilu sa s tym hrali, ale kedze mladsia je autik tak jej vadia tie zvuky takze je to takmer cely rok odlozene v skrini. je to celkom dobra hra na postreh. teraz ked sme robili poriadok s hrami muz povedal nech to predam, mam to pripravene na odfotenie. ak by si chcela mozem hru skontrolovat vyskusat. ma 2 ovladace. predala by som ju za 30€. som z PK takze mozes prist aj osobne po nu, nie si z daleka. a nepotrebujes uplnu tmu staci sero
Nema niekto na predaj tuto hru?
@kacena4 dobry den u ste predali tu hru ? Mala by som zaujem
@lackanicovaa vcera som ju posielala jednej mamicke sorry
malý ju dostane pod stromček 🙂 chcel ju už minulý rok, ale som odolavala 😀 Tieto Vianoce ma zlomil 😀 😀 😀
my sme ju kupili v novembri 6rocnemu synovi na narodky a ten kostlivec je taky mily, nie je to nic extra strasidelne. A premieta takych dusikov. Podla mna uplne v pohode hracka. Ja som bola stale proti hrackam-zbraniam, ale pri nasej velkej rodine tomu nezabranim. Len treba s detmi komunikovat, vysvetlovat.
@hipuska kludne ju kup, ak sa tvoje deti kostier vyslovene neboja.
Uz ju mame doma.... Vyzera dobre
Aj mi ju chceme kupit chalanom plus este jednu pistol k tomu keďže su 3 by sa bili.to je zatial jeden darček co sme sa uplne zhodli dalsie az v obchode.
Dobry den.Nemate niekto na predaj tuto hru s dvoma pistolami?Dakujem.
Ahojte, ako ste spokojne s touto hrou? Nemáte na predaj, ak náhodou omrznla vaše deti ?
Mladsi 5 ju dortane na vianoce tak nemam ako vyskusat jedine ze by boli v noci niekde prec a to sa asi nepodari
@peinka Ahoj,prosim ta kde si tuto kupila a kolko stala? Dakujem krasne
@andreycaaa ja som kupila u nas v hrackarni v No dnes prisiel aj letak na vianocnu akciu 21,9e ja som zan dala v tej istej hrackarni pre 4 dnami 19,9 bez akcie
@jaja1979 a ako stare deti mas? Moja to dostala na Vianoce min rok ked mala 4,5 roka a ziadnu ujmu teda z toho nema, kedze sme citali ludske telo. Lebka patri ku kostre.