Moja dcerka (8 rokov) ju hrala na navsteve u bratranca a chcela by ju na Vianoce. Co som ich pozorovala, tak si kazdy vybral karticku s receptom a podla neho musel nakupit suroviny, treba aj pocitat mince. Toci sa tam aj kolieskom a mas sa rozohdnut, ci chces plnit ulohu alebo nakupovat... Ale uplne presne detailne pravidla neviem... 🙂
@lenyto citala som v návode, nakupuje sa, počitaju sa peniaze, rozhoduje sa,....prišlo mi to fajn,na rozvoj ,len som chcela pocut aj realnu skusenost. Dakujem za odpoveď
@luckuz máme ju vo fonde knižnice a párkrát som sa s deckami hrala. Za mňa skvelá hra na finančnú gramotnosť. Dostaneš peniaze, nákupný zoznam a musíš sa vedieť rozhodovať tak, aby si nakúpila čo máš a ideálne aj ušetrila;). A určite je vhodná aj pre 6rocne deti ;)
Moja dcerka (8 rokov) ju hrala na navsteve u bratranca a chcela by ju na Vianoce. Co som ich pozorovala, tak si kazdy vybral karticku s receptom a podla neho musel nakupit suroviny, treba aj pocitat mince. Toci sa tam aj kolieskom a mas sa rozohdnut, ci chces plnit ulohu alebo nakupovat... Ale uplne presne detailne pravidla neviem... 🙂