Hrá aj váš xylofón falošne?

kvetinka211
10. apr 2012

Ahojte, kúpila som dnes hračku pre mňa aj synčeka: http://www.najnakup.sk/Porovnaj_knihy-rozpravky...
No napriek tomu že knižka aj xylofon su krasne, som dost sklamana, lebo xylofon hra priserne ale priserne falosne ... hlavne 7-8-9 ton, ostatne su ako-tak oki. Dokonca aj tie pesnicky tazko rozpoznat ak je tam vela z tychto troch tonov .. a ked zahram stupnicu, tak to znie ako z melodia z tureckej pesnicky 😖 Aj vam hra tak zle, alebo mam len smolu na chybny model? A da sa vobec kupit xylofon ktory deti nepopletie .. lebo aj tie vselijake elekticke klaviriky nie su ziadna slava v kvalite zvuku 😠 Kvoli tomu som kupila xylofon a teraz toto ... Ake mate vy s tymto skusenosti?

sisaha
10. apr 2012

ja mam hudobny hluch, takze ja by som rozdiel nespoznala. Ale ak sa v tom vyznas, tak to chod vratit, mali by ti vratit peniaze

beruska.zuzanka
10. apr 2012

čauko, my ho už máme odtrhnutý, ale od siedmeho tónu vyššie je to tiež bieda... aj keď závisí, čím na tom hrám 😀 to kladívko je večne niekde stratené, takže hrávame prevažne umelými lyžičkami, ktoré už krpček nepoužíva... tak ale rozhodne to nie je profesionálny hudobný nástroj 😀

Ono to má emča ako zábavku, trieskadlo hlava-nehlava a ja jej radšej tie pesničky prespievam, akoby sa ich mala naučiť podľa toho zázraku 😉