Ahojte, kúpila som dnes hračku pre mňa aj synčeka: http://www.najnakup.sk/Porovnaj_knihy-rozpravky...
No napriek tomu že knižka aj xylofon su krasne, som dost sklamana, lebo xylofon hra priserne ale priserne falosne ... hlavne 7-8-9 ton, ostatne su ako-tak oki. Dokonca aj tie pesnicky tazko rozpoznat ak je tam vela z tychto troch tonov .. a ked zahram stupnicu, tak to znie ako z melodia z tureckej pesnicky 😖 Aj vam hra tak zle, alebo mam len smolu na chybny model? A da sa vobec kupit xylofon ktory deti nepopletie .. lebo aj tie vselijake elekticke klaviriky nie su ziadna slava v kvalite zvuku 😠 Kvoli tomu som kupila xylofon a teraz toto ... Ake mate vy s tymto skusenosti?
čauko, my ho už máme odtrhnutý, ale od siedmeho tónu vyššie je to tiež bieda... aj keď závisí, čím na tom hrám 😀 to kladívko je večne niekde stratené, takže hrávame prevažne umelými lyžičkami, ktoré už krpček nepoužíva... tak ale rozhodne to nie je profesionálny hudobný nástroj 😀
Ono to má emča ako zábavku, trieskadlo hlava-nehlava a ja jej radšej tie pesničky prespievam, akoby sa ich mala naučiť podľa toho zázraku 😉
ja mam hudobny hluch, takze ja by som rozdiel nespoznala. Ale ak sa v tom vyznas, tak to chod vratit, mali by ti vratit peniaze