Ahojte, syn si už dlhšie prial hot wheels dráhu, tak ju teraz na narodeniny dostal, nebola úplne lacná...kúpili sme túto, prvý deň sa s ňou vyhral kým nemala baterky, na druhý deň sme kúpili baterky, po par minútach zhodnotil, že to je strašná nuda, podľa nás rodičov tiež... Dokonca čo ma autíčka hot wheels väčšina tam nepasuje 😓 tak vás mamicky chalanov prosím o radu, to všetky tie dráhy sú takéto o ničom, alebo sa tam dá niečo dokúpiť, čo z toho nejakú kreatívnejšiu hračku spraví, či to máme poslať z domu a nečakať zázrak 😎 nechápem ten boom okolo toho 🤭 ci to len my sme takú blbu kúpili, kde sa len strelí autíčko a má sa pozerať dookola ako jazdi...
@jannka89 môj mal 4 dráhy hral sa so všetkými každá je iná...dá sa akurát predĺžiť asi neskúšali sme predávajú aj osobitne tie časti čo som videla mi máme aj garáž ...inak už všetky zničil len garáž ostala...inak na tých dráhach sa robí stále to isté čo tam chcel syn robiť?
@jannka89 my sme na zaciatku kupili taky ten kufrik s drahami a postupne dokupovali take mensie sady (cesty, drziaky, loping, zakruty...). Nemame ziadne diely s baterkami. Hraju sa s tym skoro kazdy den, stavaju hocake trasy, niekedy cez stolicky aj postele, pustaju auta aj gulicky... Nieco uz aj polamali, ale hraju sa s tym naozaj vela. A sedi tam vacsina HW aut.
A čo si akože od nej čakala?