mate skusenosti,,popripade ci je kvalitna aj lacnejsia verzia podobneho hopsadla???
http://www.pesiazona.sk/Trhovisko/i/hopsadlo-ro...
@danielaviki ja som uz tiez videla v jednej restike tu lacnejsiu verziu a chudak ledva stal na nohach 😀 tiez bol vyfucany 😅 ale radsej sa pytam....
mne sa paci ten original rody no ak to maleho nebude vobec zaujimat tak je skoda vyvalit 30e...momentalne ma skakacie obdobie-na vankusi 😀 lenze dokedy,,hm 😒
@zuzikkaa nas najradsej skace po gauci a po posteli...ide ma z toho porazit lebo cakam kedy zleti na zem... 🙂
@danielaviki noo ved to aj u nas 😉
u babky skace na plysovom konovi a ten uz ma rozcapene nohy 😅 😅 😅
@janka_pn ved preto by som asi radsej tu lacnejsiu verziu ak ho to ma zaujat len na par x...
Ja som prave vcera takeho rody-ho pristavila k smetiaku, bol darovany, vypada to hnusne a aj mi to evokuje nieco nechutne... Ja by som si to v byte nezniesla.
@zuzikkaa obyčajná diera, ktorá sa potom utesní...akože sem tam aj sfuukne, ale to vobec nevadi, nafukam ho a je...malú to neskutočne baví a stálo to oveľa menej ako ten originál.
ja si myslim, že to uplne dieťatku stači..ale zase je pravda, že ak si môžeš dovoliť aj to drahšie, tak kup to a máš po starosti.... :D
My máme toho lacnejšieho. Už ho máme dva roky. Stále je ok, ale moc sa nevyužíva. Radšej sme potom kúpili tie lopty s uškami a tie sú pre nich zábavnejšie.
No ahojte,aj my máme tohto sobíka,teda podobného,už 2 roky,a je to zrejme naj hračka 🙂 Ja som ho kúpila za 6 eur,u číňanov. A minule som videla takého erotického,s leopardím vzorom,som sa nasmiala,čo tí číňania nevymyslia 😀 😀 😀
Ahojte, baby ja mám toho originálneho Rody v žltom prevedení s modrými guličkami a máme ho už 6 rokov.Vtedy stál vyše 30 eu kúpili sme ho v Taliansku.Mala ho prvá dcéra a teraz ho má druhá a je ako nový.Nesfukuje je super.A dokonca aj tá moja kofa 9 ročná na nom ešte skáče ked sa bláznia. 😀 A neprekacuje sa do predu ako tie druhé lacnejšie.Super stabilný je.
@babulka123 ale toto nie je original Rody - to je jeho lacnejsia napodobenina..
ano mas pravdu preto ta cena.. inak je rovanky ..
Mali sme moznost odskusat original Rodyho u kamosky, rovno ma upozornovala, aby som na malu dala pozor, ze sa moze prevratit....aj sa tak stalo, mensie dieta jednoducho mozne spadnut dozadu. Ja som jej kupila tu "napodobneninu ako to volate" co je v druhom linku. Od minulych Vianoc je to nafuknute, netrebalo dofukavat ani nic, stabilitu to ma rovnaku ako origo Rody, tiez treba na mensie dieta dat pozor, ale nevidim dovod preplacat.
Guma jak guma a osol, ci kera prisera to je, tiez fuk.
Dazdovka tu pise ze vyzeral otrasne, ale tak origo Rody zas jak s herniou na bruchu na mna posobi, ze divny je v pase.... 😅
Tridsku by som za to nedala a dieta to nebavi stale na tom
@zuzikkaa ahoj, my mame tu druhu verziu /druhy link/ z babybazaru noveho za 12 eur, ale nic moc, zo zaciatku velmi smrdel a stale sa pomalicky vyfukava, takze ho musime pravidelne dofukavat a je tam taky cudny otvor, ze sme mali co robit aby sme zohnali koncovku s cim to nafukame...a syn na nom hopsa len vynimocne....moc ho to nezaujalo...