Ahojte, chcela by som vedieť vaše skúsenosti.
Chcem pre syna (v tom čase bude mať 15 mesiacov) kúpiť hojdacie zvieratko. Aké máte skúsenosti s tými, čo majú sedadlo /s tými co sú klasické iba hojdačka? (fotky prikladám ilustračné tu z bazárika)
Dieťa má samostatnú detskú izbu, nerazím výchovu byť mu 24h za zadkom, takže sa hrá rado a často samostatne. Hojdanie miluje, len teda uvažujem nad rôznymi pre a proti oboch variánt, preto ma zaujímajú SKÚSENOSTI tých, čo majú niektorý z typov- aké sú výhody, aké nevýhody, aké riziká, čo sa deťom (a vám ako rodičom) na tom páčilo, čo nie atď. Proste nejaké recenzie na oba typy.
Ďakujem veľmi pekne
@elementissa nás bude mať pol roka na Vianoce a tiež mu chcem kúpiť hojdacieho koníka, tak tiež sa pripájam a budem rada, ak niekto poradí 😘
Ahoj, nas syn dostal na vianoce minuly rok toho druheho, s pasmi..mal vtedy 10m...pacilo sa mu v tom, velmi rychlo prisiel na to ako sa na tom hojdat, ak sa aj nehojdal tak daval pusy pande (my mame vzor pandy :D ) ...super je, ze su tam pasy a vies dieta priputat, aj sedelo sa mu lepsie ked je tam to operadlo...potom to tak postavalo a muz ho zbalil tak musim skusit ako by ho to zaujalo teraz a ci by vedel si tam aj vyjst sam
My sme dcérke kúpili k 1.roku tohoto a je skvelý. Hojdali sme ju na ňom často a páčilo sa jej zo, teraz to už zvládne úplne sama, dotiahne ho z izby, sadne si a hojda sa sama 😊 a je super v tom, že z neho viete urobiť aj odrazadlo, prehodia sa tam kolečka, to je vidieť aj na obrázku, takže už teraz aj lieta po dome ako šarkan na ňom 😂 o týždeň bude mať mala 2 roky 😊
Ahoj, môj malý bude mať začiatkom januára rok a pod stromček dostane toho druhého s pásami. Len teda mi mame ovecku, tiez s pasami.
@elementissa dovolím si pripnúť sa. 😊Tiež budeme mat na Vianoce 15m dcéru a chcem jej hojdačku 📌📌