Ahojte maminky, prosím vás o radu, tie ktoré máte doma guľôčkovú drahú pre vaše ratolesti, ktorá je pevná a nerozpadne sa pri každom buchnutí?? Kúpila som synovi umelohmotnú dráhu a je to katastrofa, stále sa rozpadá a skladanie je dosť náročné. Ďakujem za odpoveď.
@chovanovah ak mate nejake lego duplo kocky doma tak draha “hubelino” je kompatibilna na to je to take masivne plastove ako duplo 🤷♀️
Ahoj, mame tuto a u deti velka spokojnost: https://www.playpolis.at/vtech/marble-rush-rock...
My mame treehorse a je super, len je drahšia
@luul ďakujem veľmi za odpoveď, pokukám
@chovanovah pre menšie deti haba
@catlyn ahoj, myslíš je pre 3 ročného chlapčeka je ok? Objednala by som túto. Ďakujem za odpoveď.
@chovanovah ahoj, u mna sa s tym od vianoc hraju dvoj a skoro sestrocny. Pre 3 rocneho super. Podla mna aj cena je dobra a zodpoveda kvalite. Ja teraz idem este starsiemu dokupit k tomu tuto.
@catlyn ahoj, ďakujem veľmi pekne za radu. Má veľmi dobré recenzie na zahraničných stránkach. Objednala som ju cez amazon. Potom napíšem, ako som spokojná. Pekný deň
@chovanovah neni zato, verim, ze syna potesi.
@catlyn Ahoj, dráha prišla, je úžasná, super je, že má tri úrovne od ľahkej po náročnejšiu. Ďakujem ešte raz 👍
@chovanovah No super som na Vas myslela, ze ako ste spokojna. Tak sa tesim, ze som dobre poradila 🙂
ak myslíme to isté, tak gravitrax je super. ale to je teda pre väčšie deti..