Ahojte, kopirujem spravu od manzela, asi je uz z nas na nervy 🙂
Poradte nam prosim ohladom hernej konzoly.
Hladame taku, ktora ma pohybove hry, tanecne, zumba atd... a ovladanie ako kinect na xboxe. Treba nam deti utancovat.
Dakujem
PS4 ma takú možnosť, ale teraz si neviem ako sa to volá v rýchlosti :D my sme cez to hrávali napríklad bowling
PS4 s kamerou stojí za prd... Zle chytá ľudí, deti skoro vôbec. Oproti Xbox nula bodov. Hra Just dance aspoň...
@lenkadenisa do kelu, to fakt? To bude dcera sklamana :( Prave kvoli just dance ju chceme
Alebo je lepsia tanečná podložka?
Nad DDR si neuvazovala? Nie je to tancovamie ale skor taka ta podlozka so sipkami
Ale neviem odporucit... Vzdy som o tom snivala ale nikdy som to nezadovazila
@kitycat áno uvažujeme nad vselicim moznym, alepotrebovali by sme konkretnu skusenost 🙂
@vikusjk tak to si dobre pocvičíte nervy 😔 ja som ledva zohnala kameru a nanič, oproti xboxu veľmi slabé
máme kinet na xboxe 360 a keď sme prešli na xbox one, starý sme si nechali práve kvôli kinetu, skúste sa poohliadnuť po staršom x boxe
Ako ste sa nakoniec rozhodli s konzolou ? Ja riesim pre dceru to iste, ma rada tanec a chcela xbox ale kinect sa uz nerobi. Rozmyslam na Nintendo switch, tam ja just dance hra.
@tomasi123
Pozriem si na nete... nintendo switch...este som len zaciatocnik .....tiez sme rozmyslali nad tanecnym kobercom
My mame x box s kinectom - už ho nevyrábajú, ale skúste to pozrieť na bazare, alebo tak nejak podobne .. dcérka na ňom frci celu zimu /samozrejme rámci možnosti - namiesto rozprávky tancovacka 😂/ NONSTOP … mame aj ine hry - asi 5 pohybových - ine ani nehráme na x boxe- za mna odporúčam
@andy03 dobry den.myslite taketo nieco ? https://www.prokonzole.cz/xonep/xone-kinect-sen...
@pieksamaki ani presne to.. len si dajte pozor- ku x box-one-s potrebujete k tomu ešte aj adaptér .. vyzistite si to, lebo ja som ešte mesiac potom naháňala ten adaptér 🙈
@andy03 toto je asi starsi model
https://pc.bazos.sk/inzerat/131777237/kinect-na...
@matovicova poznam len x-box s kinectom a playko s kamerou, my mame PS4 a objednala som kameru, ale je dost problem ju zohnat, tak som zvedava, ci pride. Dcera chce Just Dance, malo by to fungovat (dufam 😅)