Pekný deň prajem, prosím Vás máte niekto skúsenosti s vajíčkom Hatchimals? Dcérka po tom strašne túži, tak rozmýšľame ako vianočný darček. Ďakujem za každý názor a skúsenosť.
Ahoj. Aj moja 6 rocna dcerka tuzi po tejto hracke. Pozerala som si aj videa na youtube , zda sa mi to dost penazi za taku blbost, ale co uz,ked to tak velmi chce. Tiez by mi pomohli nejake nazory mamiciek, co uz maju tuto hracku.
Mame ju kupenu a zatial len pripravenu na Mikulasa
Tiež by ma zaujímalo aké sú skúsenosti, dcérka 6 rokov by chcela od Ježiška my sme rozmýšľali o kúzelnom čítaní od Albi zdá sa mi to oveľa rozumnejšie, tak ju skúsim ešte prehovoriť😉
@ariela25 Ja Vam to po Mikulasi napisem ak bude stacit vtedy. Tiez som to nechcela kupit, ale tuzi po tom vajci uz rok, uz minule Vianoce ho pytala. Ja osobne si myslim ze to bude viac nuda a vyckavanie kym sa ten vtak z vajca vykluje, ako nejaka zabava, no ale uvidime, nechajme sa prekvapit. Ak by som zabudla, oznacte ma prosim, aby som Vam napisala
baby, tu je fajn video, co nas caka po rozbaleni. Uz aby sme sa to zacali ucit 😉
Tak uz sa nam potvorky narodili, vobec to netvralo dlho mozno 15 minut
Vyzera to tak ze su to zirafky a boli dve ruzova a modra. Akonahle som vybrala zamky odspodu vajicko zacalo s nami komunikovat, bolo pocut vo vnutri rozpravat, potom klepkat, ako sme poklepkali, rovnako odklepkalo naspat, potom svetielkovalo, chvalabohu je k tomu tahak 😉 ake svetielko svietilo vzdy sme si nasli co to znamena, ruzove sa tulilo, vydavalo take zvuky akoze sa tuli, modre ze mu je zima........ vsetky farby su jasne popisane, mala jacala od stastia. trvalo to necelu hodinku, potom zirafky vypla a sla si kreslit, ze si zatial pospinkaju. Je to mile, prihodim fotky. Inac odspodu maju gombik daju sa vypnut
moj kolega to kupil pre asi 10r. dcery a bavilo ich to iba ten jeden den kym sa to vyliahlo, teraz uz ziadny zaujem
@skajkaze myslim ze to bolo dvojite vajicko, ak mate dve male deti, super, inac zbytocne, lebo my mame len jednu taku malicku dcerku doma a chuda nevedela ktoremu babatu sa skor venovat. A tak skoncila zirafka u "starkej", cize u mna. Po narodeni sa chviku hrala ale potom to odlozila a myslela so si ze koniec, ale nie. PO nejakom case sa ku svojim "detom" vratila, s nimi sla aj spinkat a teraz uz od rana tu s nimi pobehuje. Musim povedat ze su velmi mile, nelutujem ze sme to kupili.
@kale13 verim tomu ze to 10rocne deti nezaujalo, je to skor pre deti povedala by som 2-7rokov
@henikav ahoj, kde ste kupovali to vajicko kde su dve tie figurky a aka bola cena? lebo ja som videla len s jednym tucniakom vo vajci a pri dvoch detoch je to cenovo krute :D toto sa mi celkom paci, kedze decka to strasne chcu pod stromcek...este sa s tym hrava? ci je to len osial z liahnutia :D dakujem 🙂
@kami3 hrava sa s nimi kazdy den, vzdy si jedneho z nich vezme do skolky alebo aj ked ideme niekam von, ale spinkava s obidvomi. Nebol to len osial z liahnutia, lebo to liahnutie bolo v podstate strasne rychle, ale tie plysaciky su strasne mile, stale vydavaju nejake zvuky, hybu sa, blykaju ockami.....
Neviem uz presnu cenu, myslim ze stalo okolo 70€, ale sme v zahranici, nie na sk, tak netusim kolko stoji na slovensku. Urcite sa pre dve male deti oplati kupit toto dvojite vajicko
@henikav aka perfektna nahoda 🙂 akurat som vam isla pisat ze ak by ste boli ochotna ze by som vam poslala peniaze aby ste mi ho poslali..o to lepsie ked som si precitala ze dokonca pridete do lc, ale nedalo mi to a ukazala som dcere ze su aj dvojicky male v jednom vajicku ze by mohla dat jedno bracekovi, tak sa tak roplakala ze to neni hatchimals ze ona chce toho vtacika :D tak z toho teda nic nebude, ale dakujem vam velmi pekne aspon za info 🙂
Zdravim, mam jednu otazku ohladom tejto hracky. Chcem ju kupit dcere na vianoce, a nasla som za dobru cenu v nemecku. Ma to nejaky vplyv na jazyk¿ ci to nebude rozpravat po nemecky, to by som nechcela. Vdaka za rady🤝
to naozaj nikto nemáte doma túto hračku?