Ahojte maminky chceli by sme dcerke pod stromcek kupit opicku ale kedze to nepatri medzi zrovna lacne hracky, chcela by som vediet ci mate niake hracky tejto znacky a co deti na ne hovoria ? dakujem 🙂 🙂
@perla200 moja hovori este len 10 slov 😀 a ja chcem opicu alebo macku
@nikolet_89 moja slecna dostala od stryka toho hovoriaceho papagaja. Ako hracka je to fajn, ma nespocetne mnozstvo funkcii od rozpravania, spievania, tancovania cez mimiku, rozne vtipne zvuky a pokriky az po opakovaci modul. Ale nevie sa s tym este hrat, je na to malicka, skor to zaujalo jej kamaratky, ktore su uz skolacky. Maximalne si raz za mesiac pozrie ako papagaj zatancuje a znova ju to mesiac nezaujima. Snad ked vyrastie, bude sa s tym hrat 🙂
@nikolet_89 jaj lebo moja ma skoro 4,5 roka a ta je riadne vypečená🙂 ta len vyjednáva od ježiska čo by chcela🙂
Baby, ja nad tym tiez rozmyslam, len ja mam dve dievcatka a problem je, ze ked jednej, tak aj druha chce, tak rozmyslam nad mackou a opicou, ale musim si to nechat prejst hlavou, lebo je to dost penazi. Pozerali ste, kde vyjdu najlacnejsie?
@diorka na toho kona a na vsetkých psov a mačky
http://www.dracik.sk/hladanie/?fb=48
@nikolet_89 aj mna by to zaujímalo, moja dcéra chce tu opicu....a tvoja?