prosim vas viete mi poradit aly je rozdiel medzi tymito dvoma odrazadlami? okrem tej snurky. cenovy rozdiel je asi 20 eur.
Neviem, či sú to presne tieto, ale my keď sme kupovali funny wheels, tak drahšie malo gumené kolieska a lacnejšie malo kolesá plastové..
Máme to lacnejšie bez šnúrky a rozdiel je podľa mňa len v prevedení a v šnúrke, trochu iný dezén kolies, no aj to lacnejšie má gumové kolesá.
Ako sa už písalo,lacnejšie má iný dizajn a iný dezén na kolesách no sú gumenné,ja ho mám už pri druhom dieťati a je super,tu šnúrku si neviem predstaviť používať , dieťa podľa mňa bude trhať na Tom keď ho budeš držať hrozí zbytočný pad atď ale s tým novým typom nemám skúsenosť , u nás to je populárne no každý má ten lacnejší variant
Pockaj skusim pozriet si mam este obrazok, ktory bol na tej snurke... Ja som vychytala akciu a mam ho za 30
My máme to lacnejšie. A teda čo viem, tie riadidka má úplne že taký plast. To drahšie má gumu. Ja osobne som z neho sklamaná. Syn je dost vysoký (20m) a aj tak nemá takú oporu. Dociálne na zem ešte nie plnou nohou. Zadné kolesá sú dosť široké, takže vraza do nič nožičkami.
Starší mali enduro a teda, tie zadné kolieska ma oveľa užšie...