Hra vase dietatko na flautu?
Je to aj pre 6 rocne dieta? Ja mam hudobne vzdelanie - klavir a myslim, ze by som sa to dokazala naucit a potom aj syna.
Nasla som 12 cm a 32 cm flautu. Ktoru treba kupit ako prvu?
Dakujem
Ahojte..
Jamik,urcite je.Moj syn zacal hrat na zobcovu flautu ked mal 4 roky a postupne sa naucil hrat i dalsie najstroje.
Doporucujem a zvlast,ked aj ty mas hudobne vzdelanie,vies lepsie rozpoznat,ci ma v sebe talent alebo nie.
A este sa aj nauci spravne dychat,pomaha to pri dychacich ochoreniach...dychacie cesty,astma..
Můj syn hraje na flétnu teď od září ve školce. Je mu 5 let. Koupili jsme klasickou 32cm flétnu. Pokud ho to bude bavit určitě ho přihlásím na hraní i příští rok. 😀
ahoj, fletnicku urcite doporucuju, ja jsem fletnistka a myslim si, ze mi to bylo jen ku prospechu, ze jsem chodila uz odmala 🙂 zacala bych s ditetem kolem 4 let, do ZUS berou vetsinou od 5...
jak psala miroslava72 je to dobre na dech, rozviji pamet, koordinaci pohybu...a od fletnicky uz je jen kousek k jinym dechovym nastrojum 🙂
majatob, porad prosim. dcera chce na 6. narodeniny flautu, od septembra by mohla chodit do zus. ale ja tomu vobec nerozumiem, hrala som kedysi na akordeon. ktoru mam kupit??? 😕 a preco maju rozny prstoklad?
Moja dcerka chodi na flautu od druhej triedy v MS. To mala 4 roky. Bavi ju to, chodi aj teraz, ked je predskolacka. Ale ze by bola nejaky virtuoz, to sa povedat neda. Skor je to dobre na to, ze sa naucila poznat noty a spravne do flauty fukat.
Na stranke www.detskestranky.cz je uverejnena zdarma skola hry na flautu pre male deti, aj pre predskolakov, je to v casti Cinnosti a aktivity, ja som si uz vytlacila par lekcii, ze zacneme.
rohacka, dakujeeeeeeem za link 😅 flautu uz mame vybratu, manzel ju mal dnes kupit, narodky su za 10 dni, tak sa tesim, az zacneme piskat
ahojte, uplne jsem na tuhle diskuzi zapomnela az ted jsem ji zase objevila...cimz se moc omlouvam bambusce, ze jsem nereagovala na jeji dotaz 😅
jak to male jde? bavi ji fletnicka? 🙂
nas prdola uz ji objevil v zime a furt ted piska (zatim opravdu jen piska) a hrozne ho to bavi (protoze dela ramus) 😀 😀 😀
pocujte chcel bi som sa spitat neviete niaku stranku alebo nieco co bi mi pomohlo hrat napistalku 😀 😎
Naša Viktroka má 4,5roka.chodí do hudobnej školy Yamaha a tam hraje o.i aj na flétnu.baví ju to,ale xylofon asi viac.
Veľmi rada fúka na píštalku aj mladšia Anetk1rok).
ALe treba ísť veľmi pomaly na to.maju hrozne maličké prstíky na to,aby mohli striedať nastriedat dierky a meniť prsty.
Taky jsme koupili Evi flétničku, plastovou, sopránovou Yamahu. Bude pokračovat v hudební škole Yamaha, chodí tam od půl roku, tak jen se posune na flétničku, ale až od čtyř let, do té doby bude pokračovat v Prvních krůčkách. V ZUŠkách berou až od pěti let.
malovani,my chodíme taky🙂do Rytmických krůčků 😉
prosim vas, ako zvladaju vase male deti dokladne zakryt tie dierky tak tenkymi prstekmi? to ja mam vcelku s tym problem, tiez toti z uvazujeme dat malu, ked povyrastie, na zobcovku, no nad tymto spekulujem...
Mata, ja som chodila na flautu ked som bola prvacka a chodila tam so mnou aj moja velmi drobna spoluziacka, a mala problem dociahnut na dierky. 😀 Aj v 6 rokoch. 😉
Evi má teda hooooooooooodně dlouhé prstíky, ale dírky samozřejmě nezakryje dokonale, ale to ničemu nevadí, však ona se to naučí...
aj naša Vikrka má malé prstíky,je hrozne drobunká.má 4,5roka,102cm a 13kg 😅
takže ked zakryje jednu dírku,odokryje se jiná..ale to neva 😉
Rytmicke krociky v HSY su super, urcite odporucam. 🙂
Moj syn začal ako 4-ročný a nebol problém, že by bol moc malý. Ja si myslím, že len stačí vybrať správnu flautu a učiteľa 🙂
My sme teraz začali, tak ešte neviem posúdiť, či to zvládneme ale zatiaľ to ide. Malý má 5 rokov. Flautičku sme kúpili túto http://kytary.sk/yamaha-yrs-24-b/HN089635/
Bratova dcerka hra na flautu 🙂
@kojanusa a uz dlho hra??
moj syn hra na flautu od 6 rokov mali to v skole od prvej triedy. Ja hram tiez 1rok, cize urcite to zvladnes , ale synovi to ide lepsie 😔 Urcite kup tu 32cm to je klasicka. Na tej mensej je iny prstoklad, tak isto existuje aj vacsia a na tej je tiez iny prstoklad vysvetlovala mi to ucitelka co sa mi venovala.