Oznam pre maminy, ktoré túžia po tom psíkovi 🙂. V Tescu je od 28.11. do 11.12.2012 za bezkonkurenčnú cenu 19,99 eur!
Jeeej, dik za tip. A ja som ho chcela kupit minuly tyzden, len ma odradila cena 39,90 €. A darcek je vyrieseny 🙂 Este raz dakujem.
@mariakajelova fakt??? Skoda, ja som ho kupila pred 2 tt v Draciku za 34€ ;(. Je akcia aj na ine hracky??
ano, mozes si pozriet letak na nete... 🙂
Kuknite na stránku Tesca. Je tam 48 stranový vianočný leták. Majú v ňom pekné hračky za akciové ceny! My sme sa s manželom informovali na infolinke Tesca a že vraj je u nich možnosť rezervovania na ten deň. Tovar vraj dostávajú okolo 6ej, takže reálne by mal byť na policiach asi okolo 7ej.
@barbora84 Áno. Majú ns internetovej stránke vianočný katalóg
Ani nehovor 🙄
My ho máme od roku 2008, dostala ho dcérka na vianoce od svokry. Teraz ho obdivuje moja druhá dcérka 🙂
Ja som ho tak kupila 28.11 v den kedy zacala akcia a mali dva kusy 😕 Povodne som neplanovala tuto hracku ale takisto za tu cenu som nevahala...vo vianocnom katalogu kt.je tu spominany maju fajn zlavy na hracky 😉
veru, vsetky darceky som tento rok nakupila v tescu, najnovsie predvcerom chou chou chodulku za 9,9 eur 🙂
U nás majú v Tescy ešte troch psíkov. Nik ich neberie, lebo pre niektorých rodičov je ešte aj tak cenovo nedostupný ☹
U nás majú v Tescu ešte troch psíkov. Nik ich neberie, lebo pre niektorých rodičov je ešte aj tak cenovo nedostupný ☹
preco mi ho v letaku neukazuje?
@liusha a mas spravny letak??? lebo co ja viem, tesco ma minimalne dva vianocne letaky - jeden pre velke hypermarkety, a jeden pre male.... a su tam rozdielne hracky miestami.... 😒
takze aj ja obcas musim do ineho mesta, pretoze velky hypermarket tu v nasom nie je....
My máme ete čas na psíka.. ale dúfam, že tie ďalšie Vianoce bude tiež takáto super akcia a my ju vychytáme.. :DInak super, že si dala tip! 😉
tiez sme ho kupili :D a vraj ho uz v NZ ani nemaju.... ludia ho brali ako cukor :D
@kaktusik007 uz som nasla tak dufam ze ho este u nas budu mat
@katkaseiner ani sa nečudujem, že ho brali a aj budú brať! však je za polovičnú cenu.
@kaktusik007 mi tu máme len malé Tesco a majú ho u nás. u nás ho ani tak rýchlo neberú darmo má super cenu.
no vidim ,ze ste z toho psa docela unesene,my ho mame uz asi rok a mala sa s nim absolutne nehra 😕 ja by som ho druhykrat uz nekupila..
malý budem mať 2 roky, mám mu ho kupit, či už zbytočne?
@chovancova27 zbytocne by si to kupovala
aj my sme ho mali a maleho moc nezaujimal 😕
môjmu malému ho kúpila starká, neviete mi poradiť, keď sa stlačí, chvíľu zahrá a potom nič, treba ho isť reklamovať? Alebo sa to dá niekde prepnúť, nechce ho rozbaľovať...
@malejo myslim, ze su to slabe baterky
@malejo vzadu je niekde poistka, ktorú treba vytiahnúť. Je to kvôli tomu, aby sa v psíkovi nevybili baterky keď ho skúšajú ľudia.
supeeeeeeeeeeer, chcem ho pre neterku..dikes