ahojte baby, mohla by som sa s vami poradit?
Rozmyslame o kupe FirstBike, ale ja si to mozem objednat len z USA, takze neni moznost vratenia.
Je to dobra kupa?
Mate skusenost?
DAKUJEM VOPRED>
Prave mi muz hovori ze synovec ho ma a moc sa mu paci takze sa to asi oplati🙂 ak chces spytam sa zajtra svagrinej ako su s nim spokojny
..mame rovnaky first bike, spokojnost obrovska..je plne vyuzivany kazdy den, v necase na nom jazdi aj po dome..ja môzem len odporucat, ...je kvalitny, lahky, Matej sa naucil na nom rychlo udrziavat rovnovahu a uz vie bicyklovat aj na bicykliku bez pomocnych koliesok, no napriek tomu sa first biku nevzdava a aj tak na nom kazdy den jazdi 🙂
podla mna rady typu, mame ho a super, tam hovorili ze super, opytam sa kamaratky,... sa mi zdaju jemne povedane nerelevantne.
Pride na to ako mas stare a velke dieta, kludne sa totiz moze stat mas 2r. drobca,
FirstBike sa ti sice pacit moze ale kludne sa moze stat ze ti nedociahne dieta na zem - a mozes sa FirstBikom kochat v garazi 1/2 roka.
a to ze sa neda riadenie otacat je uplne odveci, resp na bezpecnosti to neprida, ale je to iba koli lankam na brzde aby sa neobmotali okolo riadenia. Ja osobne tieto plastove hracky vobec nemusim 😉
Moja rada VYBERAJ podla dietata, nie podla recenzii.
Ked zijes v Kanade tak nad nicim ani nevahaj a chod do Strideru, robia zavody, podujatia, stale nieco ...striderbikes.com
@monika15
@mat_ka Urcite odporucam. Je plastovy, ale velmi kvalitny. My ho mame 3 roky, jazdeny je takmer denne (okrem zimy - ale na jar, v lete a na jesen na nom jazdi maly kazdy den) a je neposkodeny vo vybornom stave. Kupovali sme ho preto, lebo dopadol najlepsie v testoch - kvalita, bezpecnost a pod. Iny by som uz ani nechcela. Tiez neuznavam plastove veci, ale na firstbike nedam dopsutit. A moj drobec na nom zacal behat este skor ako mal 2 roky a on je teda drobec. Len sme dokupili original redukciu a tym sa mu este znizila sedacka o par cm.
My by sme ho urcite kupili opat, keby sme potrebovali taketo odrazadlo. ;)
fier bike je jeden z najlepsich, urcite sa oplati kupit, neolutujes 😉
Inak si ho.mohla objednat z amazonu ale ked ho chcea vitied tak len vusit usa🙂 pridi do Pittsburgh spolu ho nkekde najdeme hehe
mame 2 FB a spokojnosť 🙂 .. ved sa da k nemu dokupit aj ten adapter ( nam uz ho netreba ) a určite od 2 r.dočiahne . ja odporučam 🙂
@monika15 kupila si ho nakoniec? A spokojnost ak ano
@katka253111 ahoj, nakoniec sme ho nebrali... mali sme iny tu kupeny u nas v kanade. ale nas maly nemal vobec zaujem skor o auticko co ma
Neporadim ale vypada fajnovo🙂