Existuje takáto hračka?

5. dec 2023

Zdravim vas. Hladam pre dieta hracku, ktora by hovorila celu abecedu, uvediem priklad "A ako antilopa. B ako babka. C ako citron". Mozu tam byt uvedene aj iba zvierata, alebo iba ovocie, alebo hocico, ide mi o to, ze dieta taketo nieco bavi a pomaha mu to posuvat sa v reci. Stretli ste sa s takouto hrackou? Pripadne aj nieco trochu ine, ale aby to bolo naozaj zamerane na tu rec. V hlave mam predstavu knizky, kde na kazdej strane je jedno pismeno a k nemu zodpovedajuci objekt a pri otoceni listu resp stlaceni tlacitka na danej strane hracka precita pismeno a dany objekt.

e1i
5. dec 2023

Mame take moj prvy laptop z tesca taky cerveny. Stlaci pismeno povie objekt aj vyhlaskuje a inr zabavky

lucia13022023
5. dec 2023

Aj mňe napadlo to co píše @e1i. Je to laptop, hovorí aj slová, melódie, čísla atď. Ale nie je zameraný len na abecedu

autor
5. dec 2023

Este dodam, je to pre cca 2 rocne dieta a ak viete o konkretnej takej hracke, tak vas poprosim aj link . dakujem pekne

autor
5. dec 2023

@lucia13022023 a da sa to este kupit?

lucia13022023
5. dec 2023

Jasne, my sme to kúpili v tescu

e1i
5. dec 2023

Ano

e1i
5. dec 2023

Dcera mala tie dva roky ked sme to kupili. Bavilo ju to

cookie29
5. dec 2023

u nas to totalne nezaujalo... presne tento som mala pre starsie dieta

zuzanaete
5. dec 2023

Albi ponuka k hovoriacemu peru knihu Moje prve pismenka. Realne som ju nevidela, ale mozno by vas zaujala.

domka222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domka222
5. dec 2023

Toto majú moji

autor
5. dec 2023

@domka222 vies mi prosim presne napisat ako sa to vola?

domka222
5. dec 2023

Fisher price tablet

domininini
5. dec 2023

Aj ja taky zhanam .. len zatial vsetko v anglickom jazyku som nasla 😢

dagmarovita
5. dec 2023

Neni dobre male deti ucit na elektroniku. Ved sa s nou hraj ty, je knizka malovana abeceda a su tam obrazky, je plno takych laptopov, potlacis pismeno a zvuk sme my mali, a pri pismene bol aj obrazok. Ale vzdy je lepšie čím menej elektroniky a venovat sa osobne aj ked to je tazke, alebo nechat dieta nech sa samo hra s hrackami kde moze pracovat myseľ sa rozvijat.

henka123123
5. dec 2023

Moj sa z toho tabletu z tesca naucil celu abecedu a aj cisla a je tam aj program ze stlaci napriklad K a povie kačka..A auto...a tak..alebo program ze stlaci a povie len pismeno

sense
5. dec 2023

Dcéra mala takú hračku, volalo sa to cvrckova abeceda

autor
5. dec 2023

@lucia13022023
@e1i a vydava to pomerne kvalitny zvuk?

autor
5. dec 2023

@zuzanaete albi pero som kupila pred par tyzdnami, ale sam sa s tym este nevie hrat, skace z jedneho obrazku na druhy, skor ako stihne pero dopovedat. A mna nechce nechat, aby som mu to "citala", tak som pero na par mesiacov odlozila.

autor
5. dec 2023

@dagmarovita vies, ked ja som stastna, ze sa pri podobnej hracke zacal chytat a opakovat, lebo doteraz hovoril len svojou recou, ani zvuky zvieratiek nevedel povedat. on nie je typ, ze ja si snim sadnem a on bude pozerat obrazky, co mu ukazujem, nedajboze opakovat, zatvori mi knizku pred nosom a hotovo

autor
5. dec 2023

@henka123123 super, dakujem

henka123123
5. dec 2023

Prepac nie tabletu ale notebooku z tesca ..nejakych 10 e stoji super hracka

zuzanka.zuzu
5. dec 2023

ten notebook z tesca je PECKA 👍 jak som si na začiatku myslela že je oničom a vyhodené peniaze, tak sa na ňom drobec naučil hlaskovať, logopedicka ho pochválila (albi máme doma všetky a tiež to nášho 2,5r nebaví 🙄)

evaplev
7. dec 2023

Ja som tiež kúpila synovi ten z Tesca. Je super a hlavne teda aspoň ten náš je nezničiteľný máme ho už x rokov. Všetky tri deti sa s ním učili. Stále funguje ako nový.Takže za mňa je tento super.