Zdravim vas. Hladam pre dieta hracku, ktora by hovorila celu abecedu, uvediem priklad "A ako antilopa. B ako babka. C ako citron". Mozu tam byt uvedene aj iba zvierata, alebo iba ovocie, alebo hocico, ide mi o to, ze dieta taketo nieco bavi a pomaha mu to posuvat sa v reci. Stretli ste sa s takouto hrackou? Pripadne aj nieco trochu ine, ale aby to bolo naozaj zamerane na tu rec. V hlave mam predstavu knizky, kde na kazdej strane je jedno pismeno a k nemu zodpovedajuci objekt a pri otoceni listu resp stlaceni tlacitka na danej strane hracka precita pismeno a dany objekt.
Aj mňe napadlo to co píše @e1i. Je to laptop, hovorí aj slová, melódie, čísla atď. Ale nie je zameraný len na abecedu
Este dodam, je to pre cca 2 rocne dieta a ak viete o konkretnej takej hracke, tak vas poprosim aj link . dakujem pekne
@lucia13022023 a da sa to este kupit?
Ano
Dcera mala tie dva roky ked sme to kupili. Bavilo ju to
u nas to totalne nezaujalo... presne tento som mala pre starsie dieta
Albi ponuka k hovoriacemu peru knihu Moje prve pismenka. Realne som ju nevidela, ale mozno by vas zaujala.
@domka222 vies mi prosim presne napisat ako sa to vola?
Fisher price tablet
Moji mali toto
https://www.detskaradost.sk/Vzdelavacie-Tablet-...)
Aj ja taky zhanam .. len zatial vsetko v anglickom jazyku som nasla 😢
Neni dobre male deti ucit na elektroniku. Ved sa s nou hraj ty, je knizka malovana abeceda a su tam obrazky, je plno takych laptopov, potlacis pismeno a zvuk sme my mali, a pri pismene bol aj obrazok. Ale vzdy je lepšie čím menej elektroniky a venovat sa osobne aj ked to je tazke, alebo nechat dieta nech sa samo hra s hrackami kde moze pracovat myseľ sa rozvijat.
Moj sa z toho tabletu z tesca naucil celu abecedu a aj cisla a je tam aj program ze stlaci napriklad K a povie kačka..A auto...a tak..alebo program ze stlaci a povie len pismeno
Dcéra mala takú hračku, volalo sa to cvrckova abeceda
@lucia13022023
@e1i a vydava to pomerne kvalitny zvuk?
@zuzanaete albi pero som kupila pred par tyzdnami, ale sam sa s tym este nevie hrat, skace z jedneho obrazku na druhy, skor ako stihne pero dopovedat. A mna nechce nechat, aby som mu to "citala", tak som pero na par mesiacov odlozila.
@dagmarovita vies, ked ja som stastna, ze sa pri podobnej hracke zacal chytat a opakovat, lebo doteraz hovoril len svojou recou, ani zvuky zvieratiek nevedel povedat. on nie je typ, ze ja si snim sadnem a on bude pozerat obrazky, co mu ukazujem, nedajboze opakovat, zatvori mi knizku pred nosom a hotovo
@henka123123 super, dakujem
Prepac nie tabletu ale notebooku z tesca ..nejakych 10 e stoji super hracka
ten notebook z tesca je PECKA 👍 jak som si na začiatku myslela že je oničom a vyhodené peniaze, tak sa na ňom drobec naučil hlaskovať, logopedicka ho pochválila (albi máme doma všetky a tiež to nášho 2,5r nebaví 🙄)
Ja som tiež kúpila synovi ten z Tesca. Je super a hlavne teda aspoň ten náš je nezničiteľný máme ho už x rokov. Všetky tri deti sa s ním učili. Stále funguje ako nový.Takže za mňa je tento super.
Mame take moj prvy laptop z tesca taky cerveny. Stlaci pismeno povie objekt aj vyhlaskuje a inr zabavky