Existuje lacnejšia trojkolka s gumenými koieskami a vodiacou tyčou?

any8558
6. júl 2014

Ahojte baby, bola som rozhodnutá kupit smart trike leonardo, ale po tom, čo som si prečítala tuna forum, by som nechcela dat za trojkolku 80 eur a viac..chcela by som sa opýtat, či nemáte niektorá trojkolku s gumenými kolieskami aby moc nehrkala a mal vodiacu tyč, malý ma 10 mesiacov a je velmi čulí, velmi by som chcela taku trojkolku pre nho...dakujem pekne...

slimstar
6. júl 2014

Na heureke som nasla o polovicu lacnejsie trojkolky, neviem ci myslime na tu istu a ci su aj ine typy 😉
http://trojkolky.heureka.sk/baby-mix-trojkolka-...

zuzanas92
6. júl 2014

Podľa mňa nie. Ja som tiež dlho hľadala, všetky lacnejšie - aj lacno a nekvalitne vyzerali, kúpiť ju cez bazár za 80,-EUR mi prišlo riskantné, bola by náhodou poškriabaná, kolieska zodraté a tak, nakoniec som sa rozhodla kúpiť novú (najnovší model) za 117,-EUR - Smart Trike Trojkolka Dream TouchSteering 4v1 - col. 9900 na stránke kmart.sk s tým, že ju bude mať malý novú a potom ju za polovicu predám, teda bude mať novú cca za 60,-EUR. A zatiaľ som veľmi spokojná 🙂

tortelinka
6. júl 2014

ja som takú kúpila cez bazár, je stabilná,pevná..vyšla ma tuším 20 eur .inak na žiadnej z nich dieťa nebude nikdy pedálovať, takže to použiješ iba ako náhradu kočíka, ja by som za to toľko peňazí nedala

doli11
6. júl 2014

Ahojte, dievčatá, dá sa kúpiť klasická kovová trojkolka? Taká ako boli kedysi, napr. v bazáre?

78lenka
6. júl 2014

ano da sa kupit klasicka.v obchode cca 60 e,a teraz ja som na bazare 20 e ako nova

nautilka
6. júl 2014

Ahoj. Ja som kupila trojkolku cez internet z ciech. Stala 60 eur nova najdes to na nete a sme s nou nadmieru spokojni, neviem naco platit 2x tolko za znacku 🙂