Máte niekto skúsenosť s elektronickymi stavebnicami, napr. Voltik alebo títo
http://www.rozumnehracky.sk/index.php/hracky-pr...
Chcem to pre 8 ročného chlapca
my máme ten boffin, ked to dostal, hral sa s tým veľa, ale aj teraz to sem tam vytiahne...
@andruska80 a nepredávate?
mame Voltika aj Boffina, odporucam Boffin - ovela lahsia manipulacia a kreativita
@hipuska zatiaľ predať neplánujem, ešte sa s tým sem tam zahrá.... a my máme len tú 300 a v pohode, tiež sme chceli najskôr tú 500, ale som nevedela, či ho to bude baviť, tak sme zobrali len tú 300 a stačí...
Ja odporúčam jednoznačne stavebnicu Boffin. Máme doma 750 aj auto boffin. Obidve mali veľký úspech.
My máme boffin 300, ale už by chcel väčšiu verziu. Niektoré veci pospájané podľa svojej hlavy a funguje to. Veľmi dobrá stavebnica 🙂
@hettinka áno, je to drahé, aj muž najprv, že či mi šiši, ale môj argument bol, že radšej toto, ako playstation, ktoré je ešte drahšie, tu sa niečo naučí. Uznal mi to a ked pozrel na nete, tiež sa mu páči. Ale ešte máme čas, je len prvák, o dva tri roky bude možno lacnejšie a ktovie, čo ešte nevymyslia. Inak malý chodí na lego krúžok, učiteľ im tam hovoril, že budú robiť niečo aj na diaľkové ovládanie, toto ho zatiaľ baví.
Mne tieto hračky, či už lego alebo tie elektrické stavebnice, prídu ako super vec pre deti.
mame voltíka II, je to dosť dobré pre chlapcov, ktorí radi zapájajú kábliky, všeličo sa dalo postaviť a aj ho to bavilo ... len potom syn prešiel na LEGO Mindstorms, to je robot, ktorý sa da programovať, takže to ho baví viac
vraj je dobrá aj stavebnica BOFFIN, ale osobne nemáme overené