Elektronické autíčko na jazdenie ako darček na Vianoce

hnatih
28. okt 2015
Používateľ hnatih je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnatih.

kupovali ste niekto elektronicke auticka na jazdenie ?? ja rozmyslam ze by sme to kupili na Vianoce

8291
28. okt 2015

@hnatih presne to sme chceli na Vianoce kúpiť a boli sme rozhodnuty ze ho kupime.ale mala je hrozne živa všade behať,skakat na jar bude mať 20 mesiacov a som si povedala že je to drahe jak hovado a podľa mna ju to nebude baviť sa v tom voziť.kupime jej odražadlo puky wutz natom sa viac vyšantí ako v autičku.

katrinka8
28. okt 2015

Manžel tiež chcel deťom kúpiť, ale podľa mňa sa to moc neoplatí. Je to veľká investícia a deti to podľa mňa baví len chvíľu, kým je to pre ne nové. Potom ich to už baviť nebude moc. A treba si aj zvážiť, či to máte kde skladovať (je to dosť veľké asi) a mať to aj zabezpečené, aby Ti to neukradli. Plus to, že ako reálne často to budete používať - či to nebude viac stáť niekde v garáži ako sa na tom jazdiť. Plus do akého veku sa to dá používať, a či s tým vlastne máte kade jazdiť. A ešte zváž, že ak dáš taký darček na Vianoce, tak že sa s tým asi nebude dať ísť hneď von (ak bude sneh a pod.), že to vlastne vytiahnete asi až na jar.
Ja som si to takto jedno s druhým predstavila, keď mm nad tým uvažoval, a zhodnotila som, že to je dosť blbosť asi kupovať 😀

tova
29. okt 2015

mam 2 jeepy pre 2 osoby. Deti sa s tym vyhraju tak od 2r do 6r. len treba to non stop nabijat a po case treba kupit novu baterku. hrat sa vyhraju podla toho kde maju jazdit, ked mas pozemok tak budu jazdit kym sa baterka nevybuje. Kup radsej stvorkolku pre jednu osobu

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vepoet
29. okt 2015

ja osobne si myslim, ze deti to dlho nebavi, lebo nevyvijaju ziadnu cinnost - proste sedia a pomaly idu, ale mne sa paci a uvazujem nad kupou pod stromcek toto - http://detske-vozidla.mackoviahracky.sk/smoby-3..., slapacie vozidlo, dieta sa aj narobi, aj vybije energiu a bude jazdit v "paradnom stroji"! 😀 navyse sa ta vlecka da odpojit, tak moze "makat" na pieskovisku, alebo len sa vozit na traktore, mame velku zahradu a decka radi pomahaju, tak mozu zvazat mrkvu... 😀

beatkazvenuse
29. okt 2015

Kupili sme dcere k roku. Je živá ani v kočíku nebola iba v šatke ale toto je top. Obsedí tam, páči sa jej to teší sa z toho. A veľkú radosť majú aj starší, ktorí ju v tom radi vozia.

jarkakovacc
29. okt 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

tiez sme to kupili synovi ked bol mensi, velmi dobry darcek. nebol sice lacny ale oplatilo sa. cele leto na to jazdil po ulici :D len sme za nim museli behat :D

zdenka2244
29. okt 2015
Používateľ zdenka2244 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zdenka2244.

mne sa ten traktorik paci 🙂 cele to je take roztomile aj stou vleckou. to by bol dobry napad na Vianoce

l3yla
29. okt 2015

Určite áno 🙂

horana
29. okt 2015

U nas sa pociatocne nadsenie rychlo minulo. Je to hracka na chvilu. Ked niekto nevie kam s peniazmi, da sa, ale deti to zvacsa nezvykne dlho bavit (potvrdene aj u inych), ja by som do toho uz naisto druhy krat nesla. Aj predat to bol problem, hoci temer nove...

koniarova
29. okt 2015

Mojich oboch to bavilo veľmi dlho. Je to super darček, ja vrelo odporúčam. Naopak šlapací traktor sa neoplatil. Neviem, kto to vymýšľa, ale šlapať sa teda na tom absolútne nedá. My sme ho len ťahali na špagáte.
@zdenka2244
@vepoet

hnatih
autor
29. okt 2015
Používateľ hnatih je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnatih.

mne sa to praveze paci velmi 🙂 len toho sa obavam ze to omrzi, ale aj tak by som do toho sla :D

vepoet
29. okt 2015

@koniarova ono asi zalezi od vyrobcu, my mame od SMOBY kopec veci a su super, aj na nich citam len dobre recenzie...

koniarova
29. okt 2015

@vepoet Ja mám SMOBY. Proste to neutiahol ani jeden, zbytočné peniaze.

koniarova
29. okt 2015

@vepoet Pozerám, že je to presne ten, čo si dala link.

vepoet
29. okt 2015

@koniarova hmmm...mozno daka vyrobna vada...obcas sa aj majster kat utne.. :/