Syn bude mat v aprili 1 rok, tak mu chceme kupit nejaky "vacsi" darcek. Nevieme sa rozhodnut, ci bude lepsie kupit mu klasicky sliapaci traktor alebo ekektricky. Viem, ze tento rok sa s tym este velmi nezahra, ale ak mate skusenosti, poradte, co by vyuzil skor. U znamych sa uz vozil na elektrickej stvorkolke a pacilo sa mu to, samozrejme ze isiel krivulako, ale ekektricke su predsa len drahsie. Od akeho veku zvladli vase deti pedalovat? Vdaka
Vdaka, odrazadlo dostane od krstnych. Aj podla mna je to pre dieta top. A ake ine darceky navrhujete?
prosim vas mate niekto elektrický traktor ako ste spokojne? dakujem
My na vianoce riešime túto motorku ako hlavný darček ale nemáme recenzie 😒 poznáte to niekto?
http://www.rajhraciek.sk/elektricka-trojkolka-injusa-wawes-spiderman-6v-p92188 Dík 🙂
Ahoj, tak s tým pedálovaním ak si dobre pamätám tak po 2,5 roku. Naši majú šlapací traktor, dostali na Vianoce a super sa s ním zahrá akurát starší syn 4,5r . Nie že by to mladšiu nebavilo, ale nevie na ňom poriadne šľapať.
Podľa mňa je to skoro kupovať mu niečo také. Nezahrá sa.
Pokiaľ chodí, tak nejaké to odrážadlo ale tie veci čo píšeš sú podľa mňa k ničomu jemu ešte. A ja osobne nemám dobrý názor na tie elektrické vozítka pre deti- škoda peňazí, to je však len môj názor.