Dobrý večer, chceli by sme s manželom kúpiť synovi elektrické autíčko, chcela by som sa spýtať či máte a aké a či ste spokojné a ktoré by ste naozaj odporučili, na internete je ich veľa a nevieme sa akosi rozhodnúť najradšej by sme ho videli osobne, len nikde v blízkosti nemáme tu možnosť, tak sa chcem spýtať práve vás. Ďakujem za odpovede a pomoc pri výbere, prajem pekný zvyšok večera.
@magdus19 https://www.elektrickeauticka.sk/elektricke-aut...
My sme kupili toto a sme velmi spokojni, dlho vydrzi, prejde kdekolvek, je pohodlne, rychlo sa nabije. Ak chces, kludne sa pytaj. 🙂
My máme Ford Ranger, v pohode sa tam vtrepali aj vtedy 5 ročná a dvojročný, teraz o rok neskôr sa tam síce vtrepu tiež ale už to nieje pohodlné 😂
@magdus19 mávajú ich aj v planeu, odporúčam ísť dopredu pozrieť a skúsiť s dieťaťom, lebo môjmu kúpili starí rodičia na 1.narodeniny, už videli ako sa spolu na tom vozia na prechádzkach 😃maly bude mat dva a ani si doňho nesadne, lebo sa ho boji 🤷♀️snáď kým splní váhový limit sa odhodlá 😃
Môj mal čínske Audi A3, všetko super. Kúpila som za 30€ a za 20€ predala 😂
@magdus19 ahoj,my sme nášmu objednali toto, má ho úplne vysnene, manžel vraví že aj kvalitne. Objednávali sme ho ale cez stránku RC Cars ,nie z aliexpresu