Elektrické autíčko pre syna

magdus19
2. nov 2022

Dobrý večer, chceli by sme s manželom kúpiť synovi elektrické autíčko, chcela by som sa spýtať či máte a aké a či ste spokojné a ktoré by ste naozaj odporučili, na internete je ich veľa a nevieme sa akosi rozhodnúť najradšej by sme ho videli osobne, len nikde v blízkosti nemáme tu možnosť, tak sa chcem spýtať práve vás. Ďakujem za odpovede a pomoc pri výbere, prajem pekný zvyšok večera.

dori92
2. nov 2022

@magdus19 ahoj,my sme nášmu objednali toto, má ho úplne vysnene, manžel vraví že aj kvalitne. Objednávali sme ho ale cez stránku RC Cars ,nie z aliexpresu

evica17
2. nov 2022

@dori92 koľko taká sranda stojí ? Ale inak pekne, len si neviem rpedstavit na koľko rokov to je,väčšinou som videla iba odkryté,že tam vliezli deti rôznych kategórií ,že tam nemali obmedzenie výškové tou strechou napr.

magdus19
autor
2. nov 2022

@dori92 ďakujem skôr som myslela také čo sa v ňom deti vozia a je aj na diaľkové ovládanie

dori92
2. nov 2022

@evica17
@magdus19
Ahaaa tak pardon , ja som to zle pochopila 😊 toto je klasické na diaľkové ovládanie ,malé autíčko.
Také veľké máme tiež,je to červené Porsche ale dostali sme ho od starých rodičov asi pred 4 rokmi takže neviem nič poradiť... 🫣

monicka976
2. nov 2022

@magdus19 https://www.elektrickeauticka.sk/elektricke-aut...
My sme kupili toto a sme velmi spokojni, dlho vydrzi, prejde kdekolvek, je pohodlne, rychlo sa nabije. Ak chces, kludne sa pytaj. 🙂

nikha2809
2. nov 2022

My máme Ford Ranger, v pohode sa tam vtrepali aj vtedy 5 ročná a dvojročný, teraz o rok neskôr sa tam síce vtrepu tiež ale už to nieje pohodlné 😂

janka_266
2. nov 2022

@magdus19 mávajú ich aj v planeu, odporúčam ísť dopredu pozrieť a skúsiť s dieťaťom, lebo môjmu kúpili starí rodičia na 1.narodeniny, už videli ako sa spolu na tom vozia na prechádzkach 😃maly bude mat dva a ani si doňho nesadne, lebo sa ho boji 🤷‍♀️snáď kým splní váhový limit sa odhodlá 😃

bluka2
2. nov 2022

Môj mal čínske Audi A3, všetko super. Kúpila som za 30€ a za 20€ predala 😂