Dvojradové kolieskové korčule pre 11 ročnú

majka35
15. nov 2021

Ahojte, dcéra 11 rokov chce na Vianoce dvojradové korčule. Máte skúsenosti? Na jednoradových korčuľuje v pohode, ale teraz túži po dvojradových. Netuším, akom sa na nich jazdí. Aké parametre, aký typ vybrať ... ďakujem za každú radu ...

jana005
15. nov 2021

@majka35 ahoj, moja dcéra ich strašne chcela, ale nevedela si na nich zvyknúť, nemáme tu dobrý povrch.
Mám na predaj za 15eur,ak by si mala záujem.
Na kolieskach však vidno, že sú špinavé, neviem to vyčistiť.
Ale to by sa jej museli také páčiť, sú totiž ružové soy luna a veľkosť 38 ak dobre pamätám

majka35
autor
16. nov 2021

@jana005 ďakujem, bol by to darček na Vianoce, takže radšej nepoužité, no a ani SoyLuna u nás absolútne nefičí, a veľkosť 39ku potrebuje... ale ďakujem 🙂

janka_v
16. nov 2021

Ahoj, moja tak chcela pred casom. Mala osem, ked dostala na Vianoce. Inym stylom sa korculuje na tomto type a inym na inlinoch. Detom je to v zasade jedno, naucia sa rychlo, najma ked chcu. Ked nejde do nejakeho klubu alebo na specialne treningy, vyberala by som normalnu dostupnost v sportovych obchodoch.
Moja uz vyrastla z tej velkosti, nove sme nekupili, az tak velmi na to netlaci, vela korculuje na inlinoch znova. Ja myslim, ze ked je moznost, treba skusit kazdy sport.

macekovam
16. nov 2021

@majka35 dcéra má také.. Aj svietia v tme aj snirky aj kolieska. Ale sú nepraktické podľa mňa... Ale tak zabaví sa.

tarra6
16. nov 2021

@majka35 dvojradové korčule sú na halové korčuľovanie. Ak chceš do exteriéru, treba vyberať podľa typu koliesok - tvrdé, mäkké. Ale ako vyššie písali, asi bude s nich sklamaná, keďže naše cesty sú aké sú. Skús si to naštudovať na internete, aby si dobre vybrala.

majka35
autor
16. nov 2021

ďakujem za rady dievčatá...